AI flytter ind hos dig i år

Robotter i hjemmet vil i løbet af 2018 ikke mere være hokus pokus for den almindelige forbruger. Det peger verdens største forbrugermesse, CES, på.

Når de store producenter af forbrugerelektronik kigger i glaskuglen, ser de at AI - på dansk: kunstig intelligens - i 2018 for alvor vil rykke ind i de private hjem.

Det er budskabet på den toneangivende teknologimesse CES, som mandag slog dørene op i Las Vegas, USA.

Hos LG siger de ifølge Ritzau, at det skal være slut med manualer. I stedet vil den sydkoreanske multinationale elektronikvirksomhed producere intelligente løsninger til forbrugerne.

Samtidig har LG taget skridtet fuldt ud og besluttet, at alle produkter fremover skal være forbundet til internettet og have indbygget kunstig intelligens.

Således kan det enkelte produkt adoptere brugerens vaner.

- "For eksempel har vi en løsning til bilen, som kan undersøge, hvad der er i hjemmets køleskab og råde en til at købe ind på vejen hjem, hvis der mangler noget væsentligt", fortæller IP Park til Ritzau. Han er er teknisk direktør hos LG.

Robot-ups!

LG præsenterede på CES fredag robotten Cloi, som er tænkt til at være omdrejningspunktet i en central styring af et hjems intelligente elektronik.

Ifølge Ritzau gik præsentationen ikke særlig godt. Cloi var ikke specielt oplagt og svarede ikke, da LGs amerikanske marketingchef, David Vanderwaal, spurgte den om vasketøjet snart var færdigt.

Det samme var resultatet, da han prøvede at spørge til aftenens menu. Her blinkede den bare med øjnene og vendte ryggen til, skriver Ritzau.

Mere til historien

CES er verdens største messe for forbrugerelektronik, og i år deltager ikke færre end 184.000 branche- og pressefolk. AI bliver formentlig messens største tema, og efter LG ventes resten af de store producenter at fremvise deres bud på det intelligente hjem.

Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG's vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone - nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
LG overvejer at lukke mobilafdelingen

RYGTE: Det tyder på, at LG har sat smartphone-lanceringer på pause og overvejer kraftigt om mobilafdelingen helt skal lukkes ned.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram