AI flytter ind hos dig i år

Robotter i hjemmet vil i løbet af 2018 ikke mere være hokus pokus for den almindelige forbruger. Det peger verdens største forbrugermesse, CES, på.

Når de store producenter af forbrugerelektronik kigger i glaskuglen, ser de at AI – på dansk: kunstig intelligens – i 2018 for alvor vil rykke ind i de private hjem.

Det er budskabet på den toneangivende teknologimesse CES, som mandag slog dørene op i Las Vegas, USA.

Hos LG siger de ifølge Ritzau, at det skal være slut med manualer. I stedet vil den sydkoreanske multinationale elektronikvirksomhed producere intelligente løsninger til forbrugerne.

Samtidig har LG taget skridtet fuldt ud og besluttet, at alle produkter fremover skal være forbundet til internettet og have indbygget kunstig intelligens.

Således kan det enkelte produkt adoptere brugerens vaner.

– “For eksempel har vi en løsning til bilen, som kan undersøge, hvad der er i hjemmets køleskab og råde en til at købe ind på vejen hjem, hvis der mangler noget væsentligt”, fortæller IP Park til Ritzau. Han er er teknisk direktør hos LG.

Robot-ups!

LG præsenterede på CES fredag robotten Cloi, som er tænkt til at være omdrejningspunktet i en central styring af et hjems intelligente elektronik.

Ifølge Ritzau gik præsentationen ikke særlig godt. Cloi var ikke specielt oplagt og svarede ikke, da LGs amerikanske marketingchef, David Vanderwaal, spurgte den om vasketøjet snart var færdigt.

Det samme var resultatet, da han prøvede at spørge til aftenens menu. Her blinkede den bare med øjnene og vendte ryggen til, skriver Ritzau.

Mere til historien

CES er verdens største messe for forbrugerelektronik, og i år deltager ikke færre end 184.000 branche- og pressefolk. AI bliver formentlig messens største tema, og efter LG ventes resten af de store producenter at fremvise deres bud på det intelligente hjem.

LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Se 2023 nyhederne fra HP

OVERBLIK: HP har ikke bare fremvist deres nyeste teknologiske fremskridt. De talte også om miljø og genanvendelige materialer - herunder kaffegrums og brugt madolie.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Her er nyhederne fra Samsung ved CES 2023

OVERBLIK: Samsung har præsenteret en række nyheder ved CES 2023. Her får du en opsummering.

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG’s vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram