Huawei P30 Lite kommer med triple-kamera

Billeder af Huawei P30 Lite er afsløret og viser, at telefonen kommer med triple-kamera og waterdrop notch. Se billederne her.

Huawei P30 Lite afsløret på billeder af TENAA (Kilde: AndroidAuthority.com)
Huawei P30 Lite afsløret på billeder af TENAA (Kilde: AndroidAuthority.com)

Huawei P30 Lite er blevet godkendt hos TENAA. Vi er nu blevet klogere på, hvordan enheden vil se ud.

Det afsløres, at P30 Lite vil komme med triple-kamera, fingeraftrykslæser og umiddelbart en waterdrop notch. Det skriver AndroidAuthority.com.

Om Huawei lancerer P30 Lite samtidig med P30 og P30 Pro er uvist, men disse vil blive afsløret til en event i Paris tirsdag den 26. marts 2019. Lite-modellen har dog før været lanceret enten inden eller efter ”topmodellerne” ved en såkaldt softlaunch.

Huawei P30 og P30 Pro præsenteres i marts

Specifikationsmæssigt er der ikke mange ligheder mellem Huawei P30/P30 Pro og P30 Lite, hvis vi ser bort fra triplekamera og waterdrop notch.

Det ventes, at P30 Lite kommer med mindre RAM, mindre megapixels på kameraet, langsommere processor og en mindre skærm + skærmopløsning.

Ifølge GSMArena.com, så kommer P30 Lite med en skærm på 6,15 tommer, dual-SIM, 3.240 mAh batteri. De fysiske mål vil være 152,9 x 7,27 x 7,4 mm. Kameraet har sensorer på 20, 16 og 2 megapixels og processoren vil være en Kirin 710 processor.

Hvornår Huawei er klar med P30 Lite er uvist, men det er som sagt ikke sikkert, at den lanceres samtidig med P30 og P30 Pro.

Det er ikke kun P30 Lite, som er afsløret på billeder. Også flagskibene P30 og P30 Pro er blevet afsløret.

Huawei P30 og P30 Pro lækket på pressefotos

MereMobil.dk dækker Huaweis event i Paris og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Under Mobile World Congress 2019 afslørede Huawei deres første bud på en foldbar smartphone. Du kan læse meget mere om Huawei Mate X, som ikke alene er foldbar - men også en 5G-smartphoone.

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram