Huawei P30 og P30 Pro lækket på pressefotos

Huawei offentliggør P30 og P30 Pro i slutningen af marts, men allerede nu er de kommende topmodeller lækket på pressefotos. Se billederne her.

Huawei P30 og P30 Pro lækket før tid (Kilde: WinFure / @rquandt)
Huawei P30 og P30 Pro lækket før tid (Kilde: WinFure / @rquandt)

Der er stadigvæk cirka en måned til, at Huawei afholder event i Paris, hvor de vil afsløre topmodellerne Huawei P30 og Huawei P30 Plus.

Selvom der er en måned til, så ser det ud til, at der allerede nu er lækket pressefotos af produkterne, samt afsløret nogle af deres features.

Huawei P30 Pro kommer med fire kameraer og forventes, at have 10 x hybrid zoom, hvilket bliver muligt via en telefotolinse, samt 5 x zoom. Dette setup er ganske usædvanligt. Det skriver GSMArena.com.

Vi har tidligere skrevet, at rygterne pegede på et quad-kamera til Huawei P30 Pro, mens Mate 30 Pro formentlig kommer med penta-kamera.

Designmæssigt ser det ud til, at Huawei P30 Pro vil komme til at minde om Mate 20 Pro med de kurvede sider på fronten.

Der er ikke nogen synlig fingeraftrykslæser, så muligheden er, at den er indbygget i OLED skærmen. Dette stemmer også overens med tidligere rygter. Der ventes at være 8 GB RAM og Kirin 980 processor.

Huawei P30 kommer med et triplekamera og LED-flash. Her er skærmen ikke buet, som på P30 Plus, men mere ”almindelig”. Dernæst har den waterdrop notch og så er skærmen nærmest kant-til-kant. Processoren her skulle angiveligt også være Kirin 980 fra Huaweis egen fabrik.

Huawei har ikke kommenteret de mange billeder. Men mon ikke vi skal forvente yderligere oplysninger vil blive lækket inden lanceringen tirsdag den 26. marts 2019. MereMobil.dk holder dig opdateret og dækker selvfølgelig eventen i Paris.

Huawei P30 og P30 Pro præsenteres i marts

Mere til historien

Huawei har under Mobile World Congress 2019 offentliggjort deres bud på en foldbar smartphone. Navnet er Mate X og på flere punkter overhaler den Samsung Galaxy Fold, som også blev offentliggjort tidligere på måneden.

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram