Huawei P30 og P30 Pro præsenteres i marts

Der er store forventninger til de kommende topprodukter fra Huawei. P30 og P30 Pro kommer måske med rigtig kraftig zoom.

Så er det sikkert. Huawei vil lancere deres Huawei P30 og P30 Pro ved en event i Paris den 26. marts 2019. Forventningerne er store til det kommende flagskib fra Huawei. Det oplyser firmaet selv i et tweet.

Huawei P30 afsløres i slutningen af marts

Huawei er selv kommet med et officielt hint om den kommende telefon i et opslag på Twitter. Og ud fra det at dømme skal vi forvente, at P30-modellerne kommer med meget zoom.

I opslaget ser vi noget af det, som Paris virkelig er kendt for – nemlig Eiffeltårnet og Triumfbuen. Først vises de på afstand og derefter zoomes der ind på detaljer i bygningerne. Derfor spekuleres der i, at zoom altså kan være i vente på de nye Huawei-telefoner.

Det er ikke bekræftet, at de kommer med kraftig zoom – ej heller om det både er P30 og P30 Pro, men vi krydser fingre. Ligesom vi også håber det er optisk zoom og ikke digital zoom.

Generelt er Huawei virkelig med fremme når det kommer til mobilkameraer. Hvilket formentlig skyldes deres tætte samarbejde med Leica.

Huawei P30 og P30 Pro afsløret på nye billeder

I skrivende stund er Huawei Mate 20 Pro den mobil, som har det absolut bedste mobilkamera på markedet, ifølge tests fra DxOMark. I øvrigt blev Mate 20 Pro også ”Årets Mobil 2018” på MereMobil.dk, hvor det var læserne som stemte.

TEST: Huawei Mate 20 Pro – slår både Samsung og Huawei selv

Det ventes, at der er en række ligheder på softwaren mellem Mate 20 Pro og Huawei P30’erne. Foruden P30 og P30 Pro så ventes det også, at Huawei lancerer P30 Lite. Denne kan dog måske blive lanceret inden de to andre modeller.

Huawei P30 Lite – rygtede specifikationer

MereMobil.dk dækker Huaweis event i marts, samt deres event på Mobile World Congress. Hvor de måske/måske ikke fremviser en foldbar 5G-enhed.

Mere til historien

Netop nu er der mange skriverier og spekulationer om frygt for spionage i forbindelse med Huawei. Du kan blive lidt klogere på hele sagen omkring dette i vores seneste podcast, hvor du blandt andet kan høre, at denne frygt bygger på uvidenhed.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram