Huawei P30 Lite – rygtede specifikationer

RYGTE: 20 megapixels triple kamera og en skærmopløsning på 1080p+ er blot nogle af de specifikationer som vi kan forvente Huawei P30 Lite kommer med.

Den kommende P-serie fra Huawei forventes, at få det endelige navn P30 Pro, P30 og P30 Lite. På nuværende tid er kodenavnene Elle, Vogue og Marie Claire.

De rygtede specifikationer på P30 Lite virker interessante. Huawei P30 Lite forventes at komme med en skærm med en opløsning på 1.080 x 2.312 pixels (1080p+), samt et format på 19.3:9.  

Skærmen bliver formentlig 6 tommer. Fingeraftrykslæseren vil være på bagsiden. Det skriver GSMArena.com.

Huawei P30 Lite forventes også at komme med et teardrop notch. Ligesom det også ventes, at den benytter Kirin 710 processor, Android 9 Pie og triple kamera på bagsiden, hvor sensorerne har henholdsvis 20, 16 og 2 megapixels. Dette har Nova 4, som P30 Lite forventes at være en ”kopi” af. Oplysningerne er som sagt ikke bekræftet fra Huawei.

Huawei: Vi bliver den største smartphone-producent i år

Huawei P30 ventes at komme med et quad-kamera. Disse oplysninger er heller ikke bekræftet fra Huawei på nuværende tidspunkt.

Huawei har ikke kommenteret på de mange rygter om de kommende P30-modeller, men det ventes at de vil afsløre dem til en lanceringsevent forud for Mobile World Congress 2019.

Mobile World Congress 2019 finder sted i dagene 25. til 28. februar 2019, dog starter flere producenter med lanceringsevents i weekenden op til. Det er her det blandt andet ventes Huawei vil afholde event

Sony har allerede inviteret verdenspressen indenfor.

Sony ventes at lancere Xperia XZ4 til MWC 2019

Mere til historien

Huawei rundede i 2018 en kæmpe milepæl, da de solgte mere end 200 millioner smartphones på verdensplan. Dette var 47 millioner mere end i 2017.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram