Huawei P30 Lite – rygtede specifikationer

RYGTE: 20 megapixels triple kamera og en skærmopløsning på 1080p+ er blot nogle af de specifikationer som vi kan forvente Huawei P30 Lite kommer med.

Den kommende P-serie fra Huawei forventes, at få det endelige navn P30 Pro, P30 og P30 Lite. På nuværende tid er kodenavnene Elle, Vogue og Marie Claire.

De rygtede specifikationer på P30 Lite virker interessante. Huawei P30 Lite forventes at komme med en skærm med en opløsning på 1.080 x 2.312 pixels (1080p+), samt et format på 19.3:9.  

Skærmen bliver formentlig 6 tommer. Fingeraftrykslæseren vil være på bagsiden. Det skriver GSMArena.com.

Huawei P30 Lite forventes også at komme med et teardrop notch. Ligesom det også ventes, at den benytter Kirin 710 processor, Android 9 Pie og triple kamera på bagsiden, hvor sensorerne har henholdsvis 20, 16 og 2 megapixels. Dette har Nova 4, som P30 Lite forventes at være en ”kopi” af. Oplysningerne er som sagt ikke bekræftet fra Huawei.

Huawei: Vi bliver den største smartphone-producent i år

Huawei P30 ventes at komme med et quad-kamera. Disse oplysninger er heller ikke bekræftet fra Huawei på nuværende tidspunkt.

Huawei har ikke kommenteret på de mange rygter om de kommende P30-modeller, men det ventes at de vil afsløre dem til en lanceringsevent forud for Mobile World Congress 2019.

Mobile World Congress 2019 finder sted i dagene 25. til 28. februar 2019, dog starter flere producenter med lanceringsevents i weekenden op til. Det er her det blandt andet ventes Huawei vil afholde event

Sony har allerede inviteret verdenspressen indenfor.

Sony ventes at lancere Xperia XZ4 til MWC 2019

Mere til historien

Huawei rundede i 2018 en kæmpe milepæl, da de solgte mere end 200 millioner smartphones på verdensplan. Dette var 47 millioner mere end i 2017.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Ny iMac er måske på vej

Desktopcomputeren iMac opdateres med nyt chipset, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram