Huawei P30 Lite – rygtede specifikationer

RYGTE: 20 megapixels triple kamera og en skærmopløsning på 1080p+ er blot nogle af de specifikationer som vi kan forvente Huawei P30 Lite kommer med.

Den kommende P-serie fra Huawei forventes, at få det endelige navn P30 Pro, P30 og P30 Lite. På nuværende tid er kodenavnene Elle, Vogue og Marie Claire.

De rygtede specifikationer på P30 Lite virker interessante. Huawei P30 Lite forventes at komme med en skærm med en opløsning på 1.080 x 2.312 pixels (1080p+), samt et format på 19.3:9.  

Skærmen bliver formentlig 6 tommer. Fingeraftrykslæseren vil være på bagsiden. Det skriver GSMArena.com.

Huawei P30 Lite forventes også at komme med et teardrop notch. Ligesom det også ventes, at den benytter Kirin 710 processor, Android 9 Pie og triple kamera på bagsiden, hvor sensorerne har henholdsvis 20, 16 og 2 megapixels. Dette har Nova 4, som P30 Lite forventes at være en ”kopi” af. Oplysningerne er som sagt ikke bekræftet fra Huawei.

Huawei: Vi bliver den største smartphone-producent i år

Huawei P30 ventes at komme med et quad-kamera. Disse oplysninger er heller ikke bekræftet fra Huawei på nuværende tidspunkt.

Huawei har ikke kommenteret på de mange rygter om de kommende P30-modeller, men det ventes at de vil afsløre dem til en lanceringsevent forud for Mobile World Congress 2019.

Mobile World Congress 2019 finder sted i dagene 25. til 28. februar 2019, dog starter flere producenter med lanceringsevents i weekenden op til. Det er her det blandt andet ventes Huawei vil afholde event

Sony har allerede inviteret verdenspressen indenfor.

Sony ventes at lancere Xperia XZ4 til MWC 2019

Mere til historien

Huawei rundede i 2018 en kæmpe milepæl, da de solgte mere end 200 millioner smartphones på verdensplan. Dette var 47 millioner mere end i 2017.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram