Huawei har solgt over 200 millioner smartphones

Huawei har i 2018 nået en kæmpe milepæl. Den kinesiske smartphone producent har solgt mere end 200 millioner smartphones i år.

Der er ingen tvivl om, at 2018 har været et blandet år for Huawei. Der har været en masse omkring relationerne til USA, samt sikkerhedsproblemerne og om der er tale om spionage eller ikke. Beviserne mod Huawei mangler.

Advarsler mod Huawei tages alvorligt i Danmark

Men 2018 har også været et rigtig godt år. Det har nemlig været året, hvor de har nået en kæmpe milepæl når det kommer til salgstallene. De har solgt mere end 200 millioner smartphones i år.

Sammenlignet med tidligere er der tale om en stor vækst. I 2017 solgte de 153 millioner smartphones, mens de i 2016 solgte 139 millioner og 108 millioner i 2015. Det skriver Android Central.

Og kigger vi dybere ind i tallene, så kan Mate 20-serien noterer mere end 5 millioner solgte eksemplarer – trods kun cirka 2 måneder på markedet. Mens P20-serien klart er en af de absolut mest populære serier på verdensplan.

Udenfor Danmarks grænser er der dog også andre modeller, som har succes og mid-range Nova 3 og Nova 4 har solgt mere end 65 millioner. Ligesom også Honor-telefonerne Honor 10 og V10 har haft stor succes blandt andet på det kinesiske marked.

Huawei Nova 4 har hul i skærmen og mange megapixels

Siden 2010 er salget af Huawei smartphones steget fra 3 millioner til 200 millioner.

Huawei er i den grad blevet en vigtig spiller, som også i årets andet og tredje kvartal var den andenstørste smartphone producent i verden. Huawei har en markedsandel på 14,6 procent.

Du kan også stemme på flere Huawei modeller i afstemningen om ”Årets Mobil 2018”. Men der er selvfølgelig også modellerne fra de andre producenter.

Årets mobil 2018 – stem på din favorit!

Mere til historien

Allerede nu florerer rygterne om, at Huawei er på vej med en foldbar 5G-smartphone.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
41 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram