Huawei Nova 4 har hul i skærmen og mange megapixels

KORT NYT: Nova 4 har stor skærm, kraftig processor og bliver Huaweis første telefon med et lille ”hul” i skærmen.

Huawei har annonceret Nova 4, der udspringer af Honor View 20, der blev præsenteret i sidste uge. Honor er Huaweis sub-brand, som er stort i nogle markeder.

Den store nyhed omkring Huawei Nova 4 er et ”hul” i skærmen, som frontkameraet på 25 megapixels kan kigge ud igennem.

Dermed følger Huawei efter Samsung som på Galaxy A8s har et såkaldt Infinity-O display. Infinity-O er et marketingsudtryk for det lille hul i skærmen.

Hullet er det nye sort for dem, som ikke vil have et hak (notch), der ellers det seneste lange stykke tid er blevet et design-element, at mange producenter har taget til sig.

Kameraet på bagsiden, hovedkameraet, har en opløsning på 48 megapixels. Det skriver The Verge.

Huawei vil gøre Nano Memory til en ny markedsstandard

Huawei Nova 4
Huawei Nova 4 (Foto: Huawei)

Kraftig processor

Huawei Nova 4 kører på HiSilicon Kirin 970 processoren, der også findes i Huawei P20 Pro. Honor View 20 benytter Kirin 980 processoren, der benyttes i Huawei Mate 20 Pro.

Nova 4 har 6,4 tommer skærm med en opløsning på 2.310 x 1.080 pixels. Den har 8 GB RAM og 128 GB intern lagerplads. På bagsiden sidder fingeraftrykslæseren.

Huawei Nova 4 understøtter 18 watts hurtigopladning. Til sammenligning er Huawei helt oppe på hurtigopladning med 40 watt. Dette findes i Mate 20 Pro. Batteriet i Nova 4 har en kapacitet på 3.750 mAh.

Huawei i Danmark fortæller til MereMobil.dk, at de på nuværende tidspunkt ikke har planer om at lancere Nova 4 på det danske marked.

RYGTEEn foldbar 5G-enhed er på vej fra Huawei

Mere til historien

Huawei præsenterede Nova-serien i september 2016, men Huawei Nova blev aldrig et hit i vores markedsområde. Siden da har serien ikke været set her i landet.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram