Årets mobil 2018 – stem på din favorit!

AFSTEMNING: Nu skal vi finde Årets Mobil 2018. Det er dig, som bestemmer. Afgiv din stemme her på din favorit fra 2018.

Vi er nået den tid på året, hvor rigtigt meget handler om jul, nisser og at ”se tilbage på året der er gået”. Året lakker nemlig mod enden. Nu venter 2019.

Derfor er tiden også inde til, at vi skal gøre status over, hvilken af de mange telefoner, der er blevet lanceret i år, er den bedste. Vi har helt sikkert alle forskellige præferencer for, hvad der gør om en telefon, er ”god”.

Men flertallet blandt vore læsere bestemmer.

Stem på Årets Mobil 2018

[polldaddy poll=10180509]

Mange spændende telefoner

Året har budt på en række interessante telefoner. Det har også været året, hvor der i forhold til markedsandele og solgte smartphones er blevet ”rodet lidt rundt” på markedet.

Vi har på MereMobil.dk skrevet om de fleste af telefonerne, der kom i år. Det er dog ikke alle, som har været forbi redaktionen og kommet under luppen. Men du kan læse alle vores anmeldelser i sektionen med anmeldelser. De står her i kronologisk rækkefølge.

I år har markedet set interessante lanceringer fra Huawei, OnePlus og Xiaomi. Motorola er en producent der har overrasket ved at lancere indtil flere rigtigt gode telefoner til en rigtig skarp pris.

I 2019 er forventningerne giga store til Samsung hvor de har jubilæumsår for deres Galaxy S-modeller. Det har også været året, hvor den kinesiske producent Xiaomi har forsøgt sig på det danske marked. Mens Apple har lanceret hele tre iPhone-modeller. Så der har været nok at se til.

Selvom Danmark, ifølge markedsdele, er et ”Apple-land”, så er det altså langt fra sikkert, at det også er dem, som løber med sejren.

- 3 ting du ikke vidste om mobilsalget i Danmark

Gnnem årene er det ”kun” lykkedes Apple at vinde to gange. Det var i henholdsvis 2014 og 2017. Faktisk har Samsung vundet flest gange efterfulgt af HTC.

Der er fortsat plads til de "gamle" telefon-brands på det danske marked. De nye kinesiske brands, bortset fra Huawei, får dog mere opmærksomhed i medierne uden dette nødvendigvis fører til bedre markedsandele.

Afstemningen slutter den 31. december 2018 klokken 23.59.

Tidligere års vindere

2017: Apple iPhone X
2016: Samsung Galaxy S7 Edge
2015: Samsung Galaxy S6 Edge
2014: Apple iPhone 6
2013: HTC One (M7)
2012: Samsung Galaxy S III
2011: Samsung Galaxy S II
2010: HTC Desire
2009: HTC Hero

Mere til historien

Huawei, LG, Motorola, OnePlus og Sony er et par af de mobilproducenter der aldrig har vundet årets mobil-afstemningen.

De mest læste guides i 2022

OVERBLIK: Her er de mest læste guides i 2022.

(mere…)
De 10 mest læste tips i 2022

OVERBLIK: Mange er glade for et godt tip i ny og næ. Se her hvilke af vores tip-artikler, der blev de mest læste i 2022.

(mere…)
Det læste du i 2022

TOP-10: Vi ser tilbage på 2022, der bød på mange spændende nyheder. Du kan her se, hvilke nyhedsartikler, som blev læst mest.

(mere…)
Her er Årets Mobil 2022

Vi har fundet vinderen af læserafstemningen ”Årets Mobil”. Sejren er fortjent, synes jeg.

(mere…)
Godt nytår! – tak for 2022 ❣️

Velkommen til 2023 og rigtigt godt nytår. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til en masse technyheder.

(mere…)
Afstemning: Hvilken var din favorit i 2022?

Årets Mobil 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
51 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram