Huawei P30 og P30 Pro afsløret på nye billeder

Nye billeder er dukket op på nettet af Huawei P30 og P30 Plus, hvor intet er overladt til fantasien. Se billederne her.

Det er mere end en måned siden, at coverproducenten Olixar afslørede bagsiden på de kommende Huawei P30 og Huawei P30 Pro mobiler. Nu er en anden coverproducent klar med nye billeder, som afslører produkterne. Det skriver GSMArena.com. Se de nye billeder fra coverproducenten Spigen herunder.

Du kan også på billederne se, at Huawei P30 Pro har et penta-kamera, mens den ”almindelige” Huawei P30 ser ud til at komme med et quad-kamera – præcis som tidligere rygter har antydet.

Huawei Mate 30 Pro kommer med penta-kamera

Billederne viser, at de nye Huawei P30’ere får waterdrop notch ligesom tilfældet også er på Huawei Mate 20. ”Årets Mobil 2018” på MereMobil.dk, Mate 20 Pro, har en almindelig notch.

Se efter datoen

Kigger vi nærmere på billederne kan vi også se, at datoen 28. marts vises. Dette kunne godt tyde på, at vi altså skal forvente telefonerne offentliggøres torsdag den 28. marts 2019. I hvert fald stemmer det overens med de oplysninger, der er dukket op fra Huawei Polen, hvor det oplyses, at Huawei P30-serien vil blive afsløret i slutningen af marts i Paris.

Huawei P30 afsløres i slutningen af marts

Torsdag den 28. marts 2019 er heller ikke helt et skud i tågen. Sidste år offentliggjorde Huawei P20-serien den 27. marts 2018 i Paris.

Huawei afholder desuden også event søndag den 24. februar 2019 i forbindelse med Mobile World Congress. Det er dog endnu uvist, hvad denne event byder på. Men måske de vil afsløre mere om deres foldbare 5G-enhed?

Huawei klar med foldbar 5G-enhed til MWC

MereMobil.dk dækker både Mobile World Congress og Huaweis event i slutningen af marts.

Flere webshops er også allerede klar med diverse covers til de kommende flagskibe.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller

På nuværende tidspunkt har Huawei ikke bekræftet eventen.

Mere til historien

Til Huawei Mate 20 findes en trådløsoplader, der kan oplade hurtigere end vi er vant til fra andre trådløseopladere. Men vi har testet, hvordan det fungerer i virkeligheden - om det virkelig går så stærkt.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram