Huawei P30 afsløres i slutningen af marts

Huawei vil i slutningen af marts måned afsløre forårets flagskib, Huawei P30, til en event i Paris.

Huawei vil angiveligt afsløre Huawei P30-serien i Paris i slutningen af marts måned (Kilde: GSMArena.com)
Huawei vil angiveligt afsløre Huawei P30-serien i Paris i slutningen af marts måned (Kilde: GSMArena.com)

Huawei har sluppet nogle detaljer ud om, at de vil afsløre deres bud på et flagskib dette forår. Det vil ske i slutningen af marts. Eventen finder sted i Paris og det er altså der, at Huawei P30 vil blive afsløret. Det skriver GSMArena.com.

Detaljerne var i bunden af en pressemeddelelse, som ellers omhandlede at Huawei vil fordoble antallet af ansatte på deres kontor i Polen. Det betyder at der skal ansættes 100 nye medarbejdere.

Det er ikke første gang, at Huawei benytter Paris som stedet, hvor de offentliggør nye produkter. Det var også tilfældet sidste år, hvor de i slutningen af marts 2018 afslørede deres Huawei P20-serie.

Huawei P30 Lite – rygtede specifikationer

Det er i skrivende stund uvist præcis, hvornår i marts eventen finder sted, samt nærmere sted og tidspunkt. Vi holder jer selvfølgelig opdateret når Huawei melder noget officielt ud.

Men det betyder også, at vi så umiddelbart ikke får lanceringen af Huawei P30-serien til Mobile World Congress. Hvad Huawei så har i ”ærmet” til deres event søndag den 24. februar 2019 er uvist. Men vi kan håbe, at det så er deres foldbare 5G-enhed, som de vil fremvise nærmere til Mobile World Congress. Men det er altså uvist.

VIDEO: Holder Huaweis påstand om trådløs hurtigopladning? Vi tjekker!

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Huaweis event i Paris i marts.

Sidste år var et rigtig godt år for Huawei, der blandt andet sluttede med de vandt prisen for "Årets Mobil 2018" på MereMobil.dk med Huawei Mate 20 Pro.

Mere til historien

Huawei har en ambition om, at blive verdens største smartphoneproducent enten i år (2019) eller senest næste år (2020). Tror du, at det vil lykkedes den kinesiske producent? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Læs også:
Kamerakongen Huawei rammer igen førstepladsen

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram