Huawei P30 afsløres i slutningen af marts

Huawei vil i slutningen af marts måned afsløre forårets flagskib, Huawei P30, til en event i Paris.

Huawei vil angiveligt afsløre Huawei P30-serien i Paris i slutningen af marts måned (Kilde: GSMArena.com)
Huawei vil angiveligt afsløre Huawei P30-serien i Paris i slutningen af marts måned (Kilde: GSMArena.com)

Huawei har sluppet nogle detaljer ud om, at de vil afsløre deres bud på et flagskib dette forår. Det vil ske i slutningen af marts. Eventen finder sted i Paris og det er altså der, at Huawei P30 vil blive afsløret. Det skriver GSMArena.com.

Detaljerne var i bunden af en pressemeddelelse, som ellers omhandlede at Huawei vil fordoble antallet af ansatte på deres kontor i Polen. Det betyder at der skal ansættes 100 nye medarbejdere.

Det er ikke første gang, at Huawei benytter Paris som stedet, hvor de offentliggør nye produkter. Det var også tilfældet sidste år, hvor de i slutningen af marts 2018 afslørede deres Huawei P20-serie.

Huawei P30 Lite – rygtede specifikationer

Det er i skrivende stund uvist præcis, hvornår i marts eventen finder sted, samt nærmere sted og tidspunkt. Vi holder jer selvfølgelig opdateret når Huawei melder noget officielt ud.

Men det betyder også, at vi så umiddelbart ikke får lanceringen af Huawei P30-serien til Mobile World Congress. Hvad Huawei så har i ”ærmet” til deres event søndag den 24. februar 2019 er uvist. Men vi kan håbe, at det så er deres foldbare 5G-enhed, som de vil fremvise nærmere til Mobile World Congress. Men det er altså uvist.

VIDEO: Holder Huaweis påstand om trådløs hurtigopladning? Vi tjekker!

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Huaweis event i Paris i marts.

Sidste år var et rigtig godt år for Huawei, der blandt andet sluttede med de vandt prisen for “Årets Mobil 2018” på MereMobil.dk med Huawei Mate 20 Pro.

Mere til historien

Huawei har en ambition om, at blive verdens største smartphoneproducent enten i år (2019) eller senest næste år (2020). Tror du, at det vil lykkedes den kinesiske producent? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Læs også:
Kamerakongen Huawei rammer igen førstepladsen

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram