Android 9 er landet til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco

Hent Android 9 Pie til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco.

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)
Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco opdateres nu til Android 9 (Foto: MereMobil.dk)

Nu kan ejere af en Nokia 8 eller Nokia 8 Sirocco opdatere deres telefoner til Android 9 Pie. Sikkerhedsniveauet er december 2018, hvilket bringer de to telefoner up-to-date.

Nokia 8, der kører på Snapdragon 835 processoren fra Qualcomm, blev lanceret i august 2017. I februar 2018 blev Android 8.1 frigivet til Nokia 8 og nu kommer altså det næste store skridt for den tidligere Nokia topmodel.

Da Nokia 8 kom på markedet, havde vi hidtil kun se nogle forkølede lavprismodeller som Nokia 3, 5 og 6. Derfor var Nokia 8 imødeset med spænding, da den bragte Nokia (i nyere tid) på niveau med topprodukter fra Sony, Samsung, Huawei og HTC.

I min anmeldelse af Nokia 8 blev karakteren 5 ud af 6 stjerner.

HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, sparkede nyt liv i det gamle Sirocco-brand ved at lancere Nokia 8 Sirocco i februar 2018.

Sirocco blev oprindeligt brugt som brandnavn i forbindelse med Nokia 8800 Sirocco Edition i 2006. Det var en ”gold” og ”queen black” version af den oprindelige Nokia 8800, som kom året forinden, der blev hjemsted for Sirocco.

Desværre kunne Nokia 8 Sirocco ikke leve op til datidens ikoniske telefon og endte på 4 stjerner.

Strategien fra HMD Global har været at slå på løbende opdateringer til telefonerne, hvilket de endnu engang beviser, at de fortsat kan leve op til, ved at udsende Android 9 til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco.

HMD Global oplyser til MereMobil.dk, at udrulningen er startet. Inden for kort tid vil alle ejere af disse telefoner have modtaget Android 9 Pie.

Er dette fremtidens super-Nokia?

Mere til historien

Android 9 blev præsenteret for offentligheden den 7. marts 2018. Den 6. august samme år fik de første telefoner opdateringen. Det var Google Pixel og Essential Phone. Sony Xperia XZ3 var den første, der havde Android 9 Pie installeret fra salgsæsken.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

(mere…)
Første opdatering er klar til Galaxy S23-serien

Nu kan du hente den første opdatering til Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram