Android 9 er landet til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco

Hent Android 9 Pie til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco.

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)
Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco opdateres nu til Android 9 (Foto: MereMobil.dk)

Nu kan ejere af en Nokia 8 eller Nokia 8 Sirocco opdatere deres telefoner til Android 9 Pie. Sikkerhedsniveauet er december 2018, hvilket bringer de to telefoner up-to-date.

Nokia 8, der kører på Snapdragon 835 processoren fra Qualcomm, blev lanceret i august 2017. I februar 2018 blev Android 8.1 frigivet til Nokia 8 og nu kommer altså det næste store skridt for den tidligere Nokia topmodel.

Da Nokia 8 kom på markedet, havde vi hidtil kun se nogle forkølede lavprismodeller som Nokia 3, 5 og 6. Derfor var Nokia 8 imødeset med spænding, da den bragte Nokia (i nyere tid) på niveau med topprodukter fra Sony, Samsung, Huawei og HTC.

I min anmeldelse af Nokia 8 blev karakteren 5 ud af 6 stjerner.

HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, sparkede nyt liv i det gamle Sirocco-brand ved at lancere Nokia 8 Sirocco i februar 2018.

Sirocco blev oprindeligt brugt som brandnavn i forbindelse med Nokia 8800 Sirocco Edition i 2006. Det var en ”gold” og ”queen black” version af den oprindelige Nokia 8800, som kom året forinden, der blev hjemsted for Sirocco.

Desværre kunne Nokia 8 Sirocco ikke leve op til datidens ikoniske telefon og endte på 4 stjerner.

Strategien fra HMD Global har været at slå på løbende opdateringer til telefonerne, hvilket de endnu engang beviser, at de fortsat kan leve op til, ved at udsende Android 9 til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco.

HMD Global oplyser til MereMobil.dk, at udrulningen er startet. Inden for kort tid vil alle ejere af disse telefoner have modtaget Android 9 Pie.

Er dette fremtidens super-Nokia?

Mere til historien

Android 9 blev præsenteret for offentligheden den 7. marts 2018. Den 6. august samme år fik de første telefoner opdateringen. Det var Google Pixel og Essential Phone. Sony Xperia XZ3 var den første, der havde Android 9 Pie installeret fra salgsæsken.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram