Android 9 er landet til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco

Hent Android 9 Pie til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco.

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)
Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco opdateres nu til Android 9 (Foto: MereMobil.dk)

Nu kan ejere af en Nokia 8 eller Nokia 8 Sirocco opdatere deres telefoner til Android 9 Pie. Sikkerhedsniveauet er december 2018, hvilket bringer de to telefoner up-to-date.

Nokia 8, der kører på Snapdragon 835 processoren fra Qualcomm, blev lanceret i august 2017. I februar 2018 blev Android 8.1 frigivet til Nokia 8 og nu kommer altså det næste store skridt for den tidligere Nokia topmodel.

Da Nokia 8 kom på markedet, havde vi hidtil kun se nogle forkølede lavprismodeller som Nokia 3, 5 og 6. Derfor var Nokia 8 imødeset med spænding, da den bragte Nokia (i nyere tid) på niveau med topprodukter fra Sony, Samsung, Huawei og HTC.

I min anmeldelse af Nokia 8 blev karakteren 5 ud af 6 stjerner.

HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, sparkede nyt liv i det gamle Sirocco-brand ved at lancere Nokia 8 Sirocco i februar 2018.

Sirocco blev oprindeligt brugt som brandnavn i forbindelse med Nokia 8800 Sirocco Edition i 2006. Det var en ”gold” og ”queen black” version af den oprindelige Nokia 8800, som kom året forinden, der blev hjemsted for Sirocco.

Desværre kunne Nokia 8 Sirocco ikke leve op til datidens ikoniske telefon og endte på 4 stjerner.

Strategien fra HMD Global har været at slå på løbende opdateringer til telefonerne, hvilket de endnu engang beviser, at de fortsat kan leve op til, ved at udsende Android 9 til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco.

HMD Global oplyser til MereMobil.dk, at udrulningen er startet. Inden for kort tid vil alle ejere af disse telefoner have modtaget Android 9 Pie.

Er dette fremtidens super-Nokia?

Mere til historien

Android 9 blev præsenteret for offentligheden den 7. marts 2018. Den 6. august samme år fik de første telefoner opdateringen. Det var Google Pixel og Essential Phone. Sony Xperia XZ3 var den første, der havde Android 9 Pie installeret fra salgsæsken.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram