Android 9 er landet til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco

6

Hent Android 9 Pie til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco.

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)
Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco opdateres nu til Android 9 (Foto: MereMobil.dk)

Nu kan ejere af en Nokia 8 eller Nokia 8 Sirocco opdatere deres telefoner til Android 9 Pie. Sikkerhedsniveauet er december 2018, hvilket bringer de to telefoner up-to-date.

Nokia 8, der kører på Snapdragon 835 processoren fra Qualcomm, blev lanceret i august 2017. I februar 2018 blev Android 8.1 frigivet til Nokia 8 og nu kommer altså det næste store skridt for den tidligere Nokia topmodel.

Da Nokia 8 kom på markedet, havde vi hidtil kun se nogle forkølede lavprismodeller som Nokia 3, 5 og 6. Derfor var Nokia 8 imødeset med spænding, da den bragte Nokia (i nyere tid) på niveau med topprodukter fra Sony, Samsung, Huawei og HTC.

I min anmeldelse af Nokia 8 blev karakteren 5 ud af 6 stjerner.

HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, sparkede nyt liv i det gamle Sirocco-brand ved at lancere Nokia 8 Sirocco i februar 2018.

Sirocco blev oprindeligt brugt som brandnavn i forbindelse med Nokia 8800 Sirocco Edition i 2006. Det var en ”gold” og ”queen black” version af den oprindelige Nokia 8800, som kom året forinden, der blev hjemsted for Sirocco.

Desværre kunne Nokia 8 Sirocco ikke leve op til datidens ikoniske telefon og endte på 4 stjerner.

Strategien fra HMD Global har været at slå på løbende opdateringer til telefonerne, hvilket de endnu engang beviser, at de fortsat kan leve op til, ved at udsende Android 9 til Nokia 8 og Nokia 8 Sirocco.

HMD Global oplyser til MereMobil.dk, at udrulningen er startet. Inden for kort tid vil alle ejere af disse telefoner have modtaget Android 9 Pie.

Er dette fremtidens super-Nokia?

Mere til historien

Android 9 blev præsenteret for offentligheden den 7. marts 2018. Den 6. august samme år fik de første telefoner opdateringen. Det var Google Pixel og Essential Phone. Sony Xperia XZ3 var den første, der havde Android 9 Pie installeret fra salgsæsken.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer