Nu kan du hente Android 8.1 Oreo til Nokia 8

Android-opdateringerne kommer indtil videre stabilt til Nokia-telefonerne. Nu er Android 8.1 Oreo på vej til Nokia 8. Vi har nu hentet den.

Screenshot af Android 8.1 Oreo opdateringen til Nokia 8 (Kilde: MereMobil.dk)

Screenshot af Android 8.1 Oreo opdateringen til Nokia 8 (Kilde: MereMobil.dk)

HMD Global fortsætter med at levere opdateringer i det tempo, som de tidligere har lovet. Android 8.1 Oreo er nu på vej ud til Nokia 8. Det har Juho Sarvikas, Chief product officer ved HMD Global, bekræftet tidligere på ugen i en Twitter-opdatering.

Dermed ser det også ud til, at Nokia er værd at kigge efter, hvis man går op i opdateringer. Nokia 8 er den første ”ikke-Google”-enhed til officielt at modtage Android 8.1 Oreo opdateringen.

Nokia er større end Sony, HTC og OnePlus

Fortsætter HMD Global med, at være så gode til at udsende opdateringer er det spændende at se, hvor meget det betyder for mobilkøberne. Ifølge den seneste opgørelse fra Google, så er det ikke ret mange Android-telefoner, der p.t. kører Android 8.

Opdateringen byder ikke på nogle store ændringer, men som altid en række fejlrettelser og forbedringer. Blandt andet tilføjelse af Bluetooth batteri indikator.

Android 8.1 opdateringen til Nokia 8 har også den seneste sikkerhedsopdatering til Android (februar).

Har du ikke allerede modtaget opdateringen på din Nokia 8, så skulle den være på vej i løbet af de kommende dage. Hold øje med dine notifikationer. Vi har på redaktionen modtaget opdateringen på vores Nokia 8.

Nokia 8 er altså fuldt opdateret med det nyeste fra Android. Men er det ikke nok, så følg HMD Globals nyheder fra Mobile World Congress. Her vil deres næste store flagskib Nokia 9 måske blive afsløret. Evan Blass har tidligere lækket oplysninger om en Nokia 7+ og Nokia 1.

Nokia 9 – kant-til-kant telefon på vej?

MereMobil.dk følger Nokias præsentation til Mobile World Congress 2018. Eventen finder sted søndag den 25. februar 2018 fra klokken 16.00 i Barcelona.

Mere til historien

Foruden Nokia så er også Motorolas gode til at få de seneste opdateringer. Motorola gør sig også godt i mellem-klasse kategorien, hvor særligt Moto X4 er interessant.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
42 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram