Nu kan du hente Android 8.1 Oreo til Nokia 8

38

Android-opdateringerne kommer indtil videre stabilt til Nokia-telefonerne. Nu er Android 8.1 Oreo på vej til Nokia 8. Vi har nu hentet den.

Screenshot af Android 8.1 Oreo opdateringen til Nokia 8 (Kilde: MereMobil.dk)
Screenshot af Android 8.1 Oreo opdateringen til Nokia 8 (Kilde: MereMobil.dk)

HMD Global fortsætter med at levere opdateringer i det tempo, som de tidligere har lovet. Android 8.1 Oreo er nu på vej ud til Nokia 8. Det har Juho Sarvikas, Chief product officer ved HMD Global, bekræftet tidligere på ugen i en Twitter-opdatering.

Dermed ser det også ud til, at Nokia er værd at kigge efter, hvis man går op i opdateringer. Nokia 8 er den første ”ikke-Google”-enhed til officielt at modtage Android 8.1 Oreo opdateringen.

Nokia er større end Sony, HTC og OnePlus

Fortsætter HMD Global med, at være så gode til at udsende opdateringer er det spændende at se, hvor meget det betyder for mobilkøberne. Ifølge den seneste opgørelse fra Google, så er det ikke ret mange Android-telefoner, der p.t. kører Android 8.

Opdateringen byder ikke på nogle store ændringer, men som altid en række fejlrettelser og forbedringer. Blandt andet tilføjelse af Bluetooth batteri indikator.

Android 8.1 opdateringen til Nokia 8 har også den seneste sikkerhedsopdatering til Android (februar).

Har du ikke allerede modtaget opdateringen på din Nokia 8, så skulle den være på vej i løbet af de kommende dage. Hold øje med dine notifikationer. Vi har på redaktionen modtaget opdateringen på vores Nokia 8.

Nokia 8 er altså fuldt opdateret med det nyeste fra Android. Men er det ikke nok, så følg HMD Globals nyheder fra Mobile World Congress. Her vil deres næste store flagskib Nokia 9 måske blive afsløret. Evan Blass har tidligere lækket oplysninger om en Nokia 7+ og Nokia 1.

Nokia 9 – kant-til-kant telefon på vej?

MereMobil.dk følger Nokias præsentation til Mobile World Congress 2018. Eventen finder sted søndag den 25. februar 2018 fra klokken 16.00 i Barcelona.

Mere til historien

Foruden Nokia så er også Motorolas gode til at få de seneste opdateringer. Motorola gør sig også godt i mellem-klasse kategorien, hvor særligt Moto X4 er interessant.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer