Et godt køb: Motorola reducerer prisen på Moto X4

En prisreduktion på Motorola Moto X4 gør denne budgetmobil til et endnu bedre køb. Android 8-opdateringen har netop ramt X4’eren.

Sådan ser brugerfladen ud på Moto X4 (Foto: MereMobil.dk)

Det seneste år har vrimlet med mellemklasse telefoner i rigtig høj kvalitet. En af dem er Motorola Moto X4, som jeg var virkelig begejstret for. Nu har Motorola sat den vejledende pris på Moto X4 ned til 2.299 kroner.

Ved introduktionen i oktober 2017 var Motorola Moto X4 prissat til 2.999 kroner uden abonnement. Siden er prisen løbende reduceret som følge af den almindelige prisudvikling på mobilmarkedet.

Da jeg anmeldte Moto X4 i slutningen af 2017 var dagsprisen mellem 2.500 og 2.800 kroner. Via %%%% Pricerunner kan jeg nu konstatere, at den nye vejledende pris er slået igennem. Så i dag kan Moto X4 købes til 2.290 kroner uden abonnement.

I anmeldelsen skrev jeg blandt andet:

  • ”Jeg er særligt begejstret for den lange batteritid og skærmen. Selvom det kun er en LCD-skærm (5,2 tommer) så gør den et godt job”.
  • ”Til omkring 2.500 kroner får du en rigtig god telefon, der tilmed yder en tand ekstra, i forhold til den åbenlyse konkurrent Huawei Mate 10 Lite”.

Motorola oplyser, at prisnedsættelsen ikke kun gælder i Danmark, men hele i hele Norden.

Er opdateret til Android 8

- “Vi har en klar ambition om konstant at være konkurrencedygtige på vores produkter. Med Moto X4 til en ny vejledende pris på 2.299 kroner tilbyder vi bedst mulige hardware samt innovative features til prisen. Det er værd at nævne her, at man får et device med 4 GB RAM samt 64 GB intern hukommelse som bl.a er med til at sikre en fremragende brugeroplevelse til prisen," fortæller Thor Götz, landechef hos Motorola i Danmark til MereMobil.dk.

Bedømmelsen af Moto X4 blev 5 ud af 6 stjerner tilføjet udmærkelsen ”MereMobil.dk anbefaler”. Den dag i dag er det stadig en smartphone, som jeg kan anbefale. Motorola har netop udsendt Android 8.0 til Moto X4, hvilket bestemt ikke gør min anbefaling mindre.

Mellempris-segmentet flytter sig løbende. Senest har jeg anmeldt HTC U11 Life, der kører Android 8.0 og er en del af Android One-programmet hos Google. %%%% U11 Life har netop nu et prisskilt på 2.500 kroner. Denne telefon er bestemt også et anbefalelsesværdigt køb.

LÆS OGSÅ: HTC U11 Life er en vild lille kriger (anmeldelse)

Mere til historien

Motorola kører en ”near native Android”-strategi. Derfor er det også begrænset, hvor meget der er rørt ved Android i deres telefoner.

Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Motorola klar med Moto G62 5G - en lavprismobil

Motorola har præsenteret en ny smartphone til 2.000 kroner. Du kan blive klogere på Moto G62 5G her.

(mere…)
Ny prisvenlig Motorola går uden om Danmark

Motorola Moto G82 kommer alligevel ikke på det danske marked. Telefonen var ellers prismæssigt interessant for mange.

(mere…)
Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram