Et godt køb: Motorola reducerer prisen på Moto X4

En prisreduktion på Motorola Moto X4 gør denne budgetmobil til et endnu bedre køb. Android 8-opdateringen har netop ramt X4’eren.

Sådan ser brugerfladen ud på Moto X4 (Foto: MereMobil.dk)

Det seneste år har vrimlet med mellemklasse telefoner i rigtig høj kvalitet. En af dem er Motorola Moto X4, som jeg var virkelig begejstret for. Nu har Motorola sat den vejledende pris på Moto X4 ned til 2.299 kroner.

Ved introduktionen i oktober 2017 var Motorola Moto X4 prissat til 2.999 kroner uden abonnement. Siden er prisen løbende reduceret som følge af den almindelige prisudvikling på mobilmarkedet.

Da jeg anmeldte Moto X4 i slutningen af 2017 var dagsprisen mellem 2.500 og 2.800 kroner. Via Sponseret link Pricerunner kan jeg nu konstatere, at den nye vejledende pris er slået igennem. Så i dag kan Moto X4 købes til 2.290 kroner uden abonnement.

I anmeldelsen skrev jeg blandt andet:

  • ”Jeg er særligt begejstret for den lange batteritid og skærmen. Selvom det kun er en LCD-skærm (5,2 tommer) så gør den et godt job”.
  • ”Til omkring 2.500 kroner får du en rigtig god telefon, der tilmed yder en tand ekstra, i forhold til den åbenlyse konkurrent Huawei Mate 10 Lite”.

Motorola oplyser, at prisnedsættelsen ikke kun gælder i Danmark, men hele i hele Norden.

Er opdateret til Android 8

– “Vi har en klar ambition om konstant at være konkurrencedygtige på vores produkter. Med Moto X4 til en ny vejledende pris på 2.299 kroner tilbyder vi bedst mulige hardware samt innovative features til prisen. Det er værd at nævne her, at man får et device med 4 GB RAM samt 64 GB intern hukommelse som bl.a er med til at sikre en fremragende brugeroplevelse til prisen,” fortæller Thor Götz, landechef hos Motorola i Danmark til MereMobil.dk.

Bedømmelsen af Moto X4 blev 5 ud af 6 stjerner tilføjet udmærkelsen ”MereMobil.dk anbefaler”. Den dag i dag er det stadig en smartphone, som jeg kan anbefale. Motorola har netop udsendt Android 8.0 til Moto X4, hvilket bestemt ikke gør min anbefaling mindre.

Mellempris-segmentet flytter sig løbende. Senest har jeg anmeldt HTC U11 Life, der kører Android 8.0 og er en del af Android One-programmet hos Google. Sponseret link U11 Life har netop nu et prisskilt på 2.500 kroner. Denne telefon er bestemt også et anbefalelsesværdigt køb.

LÆS OGSÅ: HTC U11 Life er en vild lille kriger (anmeldelse)

Mere til historien

Motorola kører en ”near native Android”-strategi. Derfor er det også begrænset, hvor meget der er rørt ved Android i deres telefoner.

Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram