Er dette de kommende Nokia-telefoner?

0

Senere på måneden ventes det, at Nokia vil afsløre nye telefoner til Mobile World Congress. Nu er de nye modeller måske lækket. Se dem her.

Lækkede billeder af Nokia 7+ (Kilde: Evan Blass @EvLeaks)
Lækkede billeder af Nokia 7+ (Kilde: Evan Blass @EvLeaks)

Twitter-brugeren Evan Blass, @EvLeaks, er kendt for at afsløre billeder, specifikationer og andet om nye smartphone-modeller før producenterne selv.

Og nu halvanden uges tid før Mobile World Congress 2018 går i gang, så har han måske afsløret det, som Nokia ventes at præsentere.

Skal man tro Evan Blass kan vi forvente, at Nokia vil afsløre Nokia 1 og Nokia 7+ til Mobile World Congress.

 – HMD Global arbejder på Nokia 7 Plus

Holder disse oplysninger stik, så skal forventningen til Nokia 1 ikke være høje. Det vil formentlig være den mest prisvenlige smartphone fra Nokia. Derfor vil der ikke være tale om et flagskib, men en telefon der kan klare de mest basale opgaver. Så ingen stor skærm eller smarte features – i hvert fald ikke ud fra billedet at dømme.

Måske det vil være muligt at skifte bagsiden ud, hvilket i så fald vil være et ”flash-back” til ældre Nokia-modeller.

Nokia 7+ vil være med Android One og komme med en Full HD+-skærm i formattet 18:9 på 6 tommer. Det forventes desuden den kommer med en Snapdragon 660 processor, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Kameraet er et dual-kamera med Zeiss-optik.

Nokia afholder presseevent søndag den 25. februar, hvilket er dagen før Mobile World Congress officielt starter.

Se billederne af Nokia 1 og Nokia 7+ der er lækket af EvLeaks. MereMobil.dk dækker Nokias event, samt Mobile World Congress generelt.

Mere til historien

De seneste tal fra analysefirmaet Counterpoint viser, at der sælges mange Nokia-telefoner på verdensplan. Så Nokia er måske så småt er på vej til at være en af de bedst sælgende mobilproducenter igen. De har til en start overhalet OnePlus, Sony, Google og HTC.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer