Er dette de kommende Nokia-telefoner?

Senere på måneden ventes det, at Nokia vil afsløre nye telefoner til Mobile World Congress. Nu er de nye modeller måske lækket. Se dem her.

Lækkede billeder af Nokia 7+ (Kilde: Evan Blass @EvLeaks)
Lækkede billeder af Nokia 7+ (Kilde: Evan Blass @EvLeaks)

Twitter-brugeren Evan Blass, @EvLeaks, er kendt for at afsløre billeder, specifikationer og andet om nye smartphone-modeller før producenterne selv.

Og nu halvanden uges tid før Mobile World Congress 2018 går i gang, så har han måske afsløret det, som Nokia ventes at præsentere.

Skal man tro Evan Blass kan vi forvente, at Nokia vil afsløre Nokia 1 og Nokia 7+ til Mobile World Congress.

 - HMD Global arbejder på Nokia 7 Plus

Holder disse oplysninger stik, så skal forventningen til Nokia 1 ikke være høje. Det vil formentlig være den mest prisvenlige smartphone fra Nokia. Derfor vil der ikke være tale om et flagskib, men en telefon der kan klare de mest basale opgaver. Så ingen stor skærm eller smarte features – i hvert fald ikke ud fra billedet at dømme.

Måske det vil være muligt at skifte bagsiden ud, hvilket i så fald vil være et ”flash-back” til ældre Nokia-modeller.

Nokia 7+ vil være med Android One og komme med en Full HD+-skærm i formattet 18:9 på 6 tommer. Det forventes desuden den kommer med en Snapdragon 660 processor, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Kameraet er et dual-kamera med Zeiss-optik.

Nokia 7+, with Android One in tow pic.twitter.com/r5sbFUxsyx

— Evan Blass (@evleaks) February 15, 2018

Nokia afholder presseevent søndag den 25. februar, hvilket er dagen før Mobile World Congress officielt starter.

Se billederne af Nokia 1 og Nokia 7+ der er lækket af EvLeaks. MereMobil.dk dækker Nokias event, samt Mobile World Congress generelt.

Mere til historien

De seneste tal fra analysefirmaet Counterpoint viser, at der sælges mange Nokia-telefoner på verdensplan. Så Nokia er måske så småt er på vej til at være en af de bedst sælgende mobilproducenter igen. De har til en start overhalet OnePlus, Sony, Google og HTC.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram