Er dette de kommende Nokia-telefoner?

Senere på måneden ventes det, at Nokia vil afsløre nye telefoner til Mobile World Congress. Nu er de nye modeller måske lækket. Se dem her.

Lækkede billeder af Nokia 7+ (Kilde: Evan Blass @EvLeaks)
Lækkede billeder af Nokia 7+ (Kilde: Evan Blass @EvLeaks)

Twitter-brugeren Evan Blass, @EvLeaks, er kendt for at afsløre billeder, specifikationer og andet om nye smartphone-modeller før producenterne selv.

Og nu halvanden uges tid før Mobile World Congress 2018 går i gang, så har han måske afsløret det, som Nokia ventes at præsentere.

Skal man tro Evan Blass kan vi forvente, at Nokia vil afsløre Nokia 1 og Nokia 7+ til Mobile World Congress.

 - HMD Global arbejder på Nokia 7 Plus

Holder disse oplysninger stik, så skal forventningen til Nokia 1 ikke være høje. Det vil formentlig være den mest prisvenlige smartphone fra Nokia. Derfor vil der ikke være tale om et flagskib, men en telefon der kan klare de mest basale opgaver. Så ingen stor skærm eller smarte features – i hvert fald ikke ud fra billedet at dømme.

Måske det vil være muligt at skifte bagsiden ud, hvilket i så fald vil være et ”flash-back” til ældre Nokia-modeller.

Nokia 7+ vil være med Android One og komme med en Full HD+-skærm i formattet 18:9 på 6 tommer. Det forventes desuden den kommer med en Snapdragon 660 processor, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Kameraet er et dual-kamera med Zeiss-optik.

Nokia 7+, with Android One in tow pic.twitter.com/r5sbFUxsyx

— Evan Blass (@evleaks) February 15, 2018

Nokia afholder presseevent søndag den 25. februar, hvilket er dagen før Mobile World Congress officielt starter.

Se billederne af Nokia 1 og Nokia 7+ der er lækket af EvLeaks. MereMobil.dk dækker Nokias event, samt Mobile World Congress generelt.

Mere til historien

De seneste tal fra analysefirmaet Counterpoint viser, at der sælges mange Nokia-telefoner på verdensplan. Så Nokia er måske så småt er på vej til at være en af de bedst sælgende mobilproducenter igen. De har til en start overhalet OnePlus, Sony, Google og HTC.

Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram