HMD Global arbejder på Nokia 7 Plus

0

RYGTE: Nokia 7 Plus står til at få en opdateret processor, og så finder den måske vej til Danmark.

Benchmark-resultatet for Nokia 7 Plus. (Foto: Geekbench / Pocketnow)

Det er ikke lang tid siden, at HMD Global løftede slørret for Nokia 7. Men nu kan en ny version være på vej. Det viser en benchmark fra Geekbench. Det skriver Pocketnow.

Benchmarket dokumenterer en protoype kaldet Nokia 7 Plus, der er udstyret med Qualcomms Snapdragon 660. Dermed er der tale om en opdateret udgave af Nokia 7’s Snapdragon 630-processor.

Det betyder også, at Nokia 7 Plus formodentlig er hurtigere end den nuværende Nokia 7.

Nokia 8 kommer i ny version med 6 GB RAM

Ifølge et screenshot høster Nokia 7 Plus 5.902 point i Geekbenchs multi-kerne-test. Det svarer næsten til den score, som topmodeller fra Google og Samsung har. De ligger nemlig omkring 6.300 i samme test.

Benchmarket viser også, at Nokia 7 Plus er tilgængelig med mindst 4 GB RAM. Nokia 7 fås med 4 GB eller 6 GB RAM. Derudover har Nokia 7 Plus angiveligt Android 8.0 Oreo, som man også finder på Nokia 8.

Ny kameratest: DxOMark placerer Nokia 8 i bunden

Nokia 7 er udelukkende tilgængelig på det kinesiske marked, men ifølge Pocketnow, er det sandsynligt, at Nokia 7 Plus finder vej til markeder uden for Kina. Meget tyder nemlig på, at den får premiere på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona i slutningen af februar. Og det giver næppe meget mening at præsentere en Kina-eksklusiv-telefon i Europa.

Nokia 7 er henvendt til mellemklassemarkedet. Netop i dette segment er der i disse år intens konkurrence.

VIDEO: Denne Samsung mellempris-telefon er ikke relevant nok

Hvilke forskelle, der er på Nokia 7 og Nokia 7 Plus udover processor vides ikke. Men at dømme ud fra “Plus”-navnet, så er det muligt, at der er tale om en større skærm end de 5,2 tommer, som man finder på Nokia 7.

Mere til historien

HMD Global arbejder angiveligt på en efterfølger til Nokia 8. Du kan læse mere om den her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer