Derfor er Samsung Galaxy A8 ikke det oplagte valg

5

VIDEO: Hvorfor er den flotte og velfungerende Samsung Galaxy A8 ikke det oplagte valg? Her får du svaret.

Det er ikke nok, at være lækker

Samsung Galaxy A8 er en ret fed telefon, men lækkerhed gør det ikke alene. Galaxy A8 lander lige midt i en ubarmhjertig konkurrencesituation. De %%%% 3.870 kroner (vejledende uden abonnement) er pludselig alt for dyrt, når vi ser på konkurrenterne.

Sagen er den, at konkurrenterne ikke længere laver ligegyldige andenrangs-telefoner. Over de seneste par år, er de blevet utroligt gode i mellemklassen. Og det presser i sagens natur Samsung.

Galaxy A8 er blandt andet oppe imod:

  • Motorola Moto X4 (anmeldelse) og Huawei Mate 10 Lite (anmeldelse). Her får du nogenlunde tilsvarende ydelse for 1.000 kroner mindre.
  • OnePlus 5T med topmodel-lignende specifikationer til omtrent samme pris som Galaxy A8.
  • Nokia 8 (anmeldelse). Betydeligt kraftigere hardware for kun 500 kroner mere.

Dertil kommer, at topmodellen fra 2017, Galaxy S8 er helt nede i 4.500 kroner. Derfor giver det ikke mening, at købe mellemvaren Galaxy A8.

Læs anmeldelsen af Samsung Galaxy S8+

Er det en Samsung-telefon du vil have, så er det klart Galaxy S8 du skal gå efter. Eller måske endda sidste års topmodel Galaxy S7. Det er i hvert fald ikke Galaxy A8.

Jeg synes Samsung bør justere konceptet omkring A-modellerne. De kan umuligt blive ved med at klare sig mod konkurrenterne, med mindre der bindes et stort tilskud i enden.

Faktisk er Galaxy A8 en af den slags telefoner, der typisk sælges sammen med et abonnement og tilskud. Jeg gætter på, at du inden sommer kan få smidt A8’eren i nakken.

I øvrigt synes jeg det er uambitiøst af Samsung, at lancere en helt ny telefon der er født med Android 7.1.1 fremfor Android 8. Og der medfølger ikke nogle løfter om en snarlig opdatering.

Når alt dette er sagt, så kører Galaxy A8 rigtigt godt, tager fornuftige billeder og har LANG batteritid. Op til halvandet døgn med mit intense forbrug. Desuden får du en hurtiglader med i salgspakken. Det er godt gået!

Du kan få alle detaljer og flere plusser og minusser ved at læse min anmeldelse af Galaxy A8.

Mere til historien

Samsung Galaxy A8 er en spinoff af Samsung Galaxy S8. Altså en nedskaleret version hvor designlinjerne er bevaret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer