Se billederne af Huawei P20, P20 Pro og P20 Lite

Twitter-brugeren er klar med nye billeder af Huawei P20-modellerne, som ventes at blive offentliggjort senere på måneden.

Twitter-brugeren Evan Blass, @EvLeaks, har gjort noget af det han er god til – nemlig lækket nogle nye billeder af de kommende P20-modeller fra Huawei. Og det ligner i den grad officielle pressefotos.

Huawei P20, P20 Lite, and P20 Pro (top to bottom) pic.twitter.com/FK8iyxyQND

— Evan Blass (@evleaks) March 7, 2018

Huawei P20 Pro (Kilde: EvLeaks)
Huawei P20 Pro (Kilde: EvLeaks)

Han har nemlig fremvist billeder af den kommende P20-serie, som vil inkluderer Huawei P20, Huawei P20 Lite og Huawei P20 Pro.

 - Huawei P Smart har lav pris og flere topmodel-funktioner

Der har tidligere været en masse rygter og skriverier om, at Huawei P20 ville komme med triple-kamera – også altså ikke kun dual-kamera. De nye billeder fra EvLeaks viser, at P20 ”kun” kommer med dual-kamera. Men Huawei er på vej med triple-kamera, det er bare på Huawei P20 Pro modellen.

Rygterne går på, at de tre sensorer i Huawei P20 Pro er på 40 megapixels. Men om der er tale om alle pixels lagt sammen eller hvad, ja det vides ikke.

Placeringen af fingeraftrykslæseren leger Huawei lidt med. Og på både Huawei P20 Lite og P20 Pro har de forsøgt sig med, at lægge den ned under skærmen. Mens den på Huawei P20 fortsat er placeret på bagsiden.

Ud fra billederne at dømme, ja så kan det også se ud til, at Huawei har valgt, at vinke farvel til jack-stikket. Er dette korrekt, så ser det altså ud til, at producenterne ikke er helt enige i, hvad der skal ske med dette stik. Hvad tænker du? Er jack-stikket vigtigt for dig?

 - Bekræftet: Huawei P20 er navnet på næste flagskib

Skærmstørrelserne på de nye modeller ventes, at være på henholdsvis 5,7 tommer på Huawei P20, mens P20 Lite og P20 Pro begge kommer med 6 tommer skærm.

Huawei afholder stor event i Paris tirsdag den 27. marts 2018, hvor det altså ventes, at de vil offentliggøre de tre modeller. De europæiske priser er ifølge de lækkede oplysninger på henholdsvis 369, 679 og 899 Euro. Det skriver GSMArena.com.

Mere til historien

Huawei lancerede i forbindelse med Mobile World Congress, deres nyeste bud på en bærbar computer. Læs mere om MateBook X her, samt om højdepunkterne fra Mobile World Congress 2018.

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram