Bekræftet: Huawei P20 er navnet på næste flagskib

Rygterne har længe svirret, men nu er det bekræftet af Huawei selv. Navnet på deres næste flagskib i P-serien er Huawei P20 og Huawei P20 Plus.

Huawei har bekræftet, at navnet på deres næste flagskib er Huawei P20 og Huawei P20 Plus. Det skriver AndroidAuthority.com.

Dermed er det altså P20-telefonerne, som er dette års flagskibe i P-serien. Det har Huawei afsløret i en ganske kort teaservideo på kun 7 sekunder. I videoen vises et billede af Paris med datoen 27. marts 2018. Navnet på enhederne fremgår og et hint om, at der måske er et ”triple-kamera” på vej.

Kommer Huawei P20 med triple-kamera?

Huawei vil ikke offentliggøre telefonerne til dette års Mobile World Congress, som netop finder sted i disse dage i Barcelona. Derimod ventes det, at Huawei offentliggør de nye topmodeller ved en separat event i Paris i slutningen af marts.

Huawei inviterer til Huawei P20-event marts måned

Huawei har på Mobile World Congress 2018 lanceret deres bud på en Android-tablet. Du kan blive klogere på Huawei MediaPad M5.

Rygtede specifikationer

Det rygtes, at Huawei P20 kommer med Kirin 970 chipset, 6 GB eller 8 GB RAM, understøttelse af microSD-kort, Android Oreo, batteri på 4.000 mAh og meget mere.

MereMobil.dk venter med spænding og holder dig selvfølgelig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Mobile World Congress er efterhånden også lig med Samsung og nye Galaxy S-enheder. De har i hvert fald afsløret mere end halvdelen af Galaxy S-serien på verdens største mobilkonference. Så måske det er svært for konkurrenterne at få nok opmærksomhed, hvilket kan være derfor flere af de andre producenter venter med deres flagskibe.

Læs også:
Læk: Se billederne af Huawei P20 Lite

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram