Bekræftet: Huawei P20 er navnet på næste flagskib

0

Rygterne har længe svirret, men nu er det bekræftet af Huawei selv. Navnet på deres næste flagskib i P-serien er Huawei P20 og Huawei P20 Plus.

Huawei har bekræftet, at navnet på deres næste flagskib er Huawei P20 og Huawei P20 Plus. Det skriver AndroidAuthority.com.

Dermed er det altså P20-telefonerne, som er dette års flagskibe i P-serien. Det har Huawei afsløret i en ganske kort teaservideo på kun 7 sekunder. I videoen vises et billede af Paris med datoen 27. marts 2018. Navnet på enhederne fremgår og et hint om, at der måske er et ”triple-kamera” på vej.

Kommer Huawei P20 med triple-kamera?

Huawei vil ikke offentliggøre telefonerne til dette års Mobile World Congress, som netop finder sted i disse dage i Barcelona. Derimod ventes det, at Huawei offentliggør de nye topmodeller ved en separat event i Paris i slutningen af marts.

Huawei inviterer til Huawei P20-event marts måned

Huawei har på Mobile World Congress 2018 lanceret deres bud på en Android-tablet. Du kan blive klogere på Huawei MediaPad M5.

Rygtede specifikationer

Det rygtes, at Huawei P20 kommer med Kirin 970 chipset, 6 GB eller 8 GB RAM, understøttelse af microSD-kort, Android Oreo, batteri på 4.000 mAh og meget mere.

MereMobil.dk venter med spænding og holder dig selvfølgelig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Mobile World Congress er efterhånden også lig med Samsung og nye Galaxy S-enheder. De har i hvert fald afsløret mere end halvdelen af Galaxy S-serien på verdens største mobilkonference. Så måske det er svært for konkurrenterne at få nok opmærksomhed, hvilket kan være derfor flere af de andre producenter venter med deres flagskibe.

Læs også:
Læk: Se billederne af Huawei P20 Lite

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer