Læk: Se billederne af Huawei P20 Lite

6

Lækkede billeder viser P20 Lite. Hvis billederne er rigtige, så har Huawei i den grad ladet sig inspirere af iPhone X

Lækkede billeder af Huawei P20 Lite (Foto: ComputerHoy.com)

Ifølge GSM Arena vil Huawei angiveligt lancere deres flagskib, som enten kommer til at hedde P20 eller P11 i Paris den 27. marts.

Det ventes, at Huaweis kommende flagskib vil have hele tre kameralinser. Som vi er vant til, kommer der også en billigere Lite-udgave af Huaweis topmodel. Huawei P20 Lite “nøjes” dog med to kameralinser.

Hvis ellers de seneste billeder holder vand, så kan vi kun konstatere, at Huawei i den grad har lånt et par sider fra Apples designbog. Billederne viser nemlig en telefon som til forveksling ligner Apples iPhone X.

Kommer Huawei P20 med triple-kamera?

Får vi en skærm på 5,8 eller 6,1 tommer?

FCC, som står for at regulere den amerikanske radio, tv og telefonindustri, har netop certificeret Huawei P20 Lite.

Personen, som står bag de lækkede billeder, hævder, at telefonen kommer med en skærm på 5,8 tommer i skærmformatet 18:9. Dette er dog i modstrid med målene fra FCC,  som viser en skærmopløsning  på 2,280 x 1,080 pixels, en skærmstørrelse på 6.1 tommer med et skærmformat i 19:9.

GSM Arena mener, at at personen bag billederne kan have taget fejl og troet at der var tale om en telefon med 18:9 skræmformat, da dette er meget populært i Asien.

Huawei inviterer til Huawei P20-event marts måned

Beholder telefonen indgangen til hovedtelefoner?

Flere lækkede billeder viser, at telefonen har en 3,5 mm. minijack indgang i bunden. Dermed tyder det på, at Huawei har valgt at beholde hovedtelefonindgangen på Lite-modellen. Dette er dog med al sandsynlighed droppet på top-modellerne.

Telefonen måler 148 x 71 x 7.2 mm, og materialerne er glas og metal. Den kommer i farverne lyserød og sort. Batteriet bliver på 2.900 mAh, og telefonen har en fingeraftryksaflæser på bagsiden. Telefonen kommer efter al sandsynlighed med Android 8 med Huaweis egen EMUI 8.0 ovenpå.

Lækkede billeder viser, at Huawei P20 Lite beholder 3,5 mm. mini-jack (Foto: ComputerHoy.com)

 

Mere til historien

Det vides endnu ikke, hvornår Huawei løfter sløret for en kommende Lite-mode. Det kan meget vel være ved Huaweis event i paris den 27. marts, hvor vi også kommer til at se deres topmodeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer