Huawei inviterer til Huawei P20-event marts måned

Den kommende topmodel fra Huawei, som formentlig får navnet Huawei P20, vil blive offentliggjort i marts. Invitationerne er sendt ud.

Huawei P10 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Huawei P10 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Huawei afslører ikke deres kommende flagskib til Mobile World Congress i slutningen af februar. I stedet venter de til tirsdag den 27. marts 2018, hvor de vil afholde et særskilt event i Paris.

Invitationerne er nu udsendt til verdenspressen. Om telefonen vil få navnet Huawei P11 eller Huawei P20 er endnu uvist. Det skriver Android Central.

 - Huawei teaser for ny virkelig hurtig Fast Charge-teknologi

Reelt set har Huawei heller ikke nævnt, at det er præsentationen af Huawei P10-efterfølgeren vi vil få at se til eventen, men dette antages dog.

Det ventes, at Huawei P20 eller P11 kommer i tre forskellige varianter, nemlig en Huawei P11/P20, Huawei P11/P20 Plus og en Huawei P11/P20 Lite. Der har også floreret rygter om en Huawei P11 og P20 Pro, dette er dog uvist.

Det forventes, at navnet bliver Huawei P20, men er altså ikke bekræftet af Huawei. Derfor vælger vi også, at nævne muligheden for navnet kan blive Huawei P11 i denne artikel.

Huawei P20 kommer med Kirin 970 processoren, som også er i Mate 10 Pro. Derudover kommer den med Android 8.0 eller 8.1 Oreo.

 - Huawei klar med verdens hurtigste Wi-Fi til hjemmet

MereMobil.dk følger lanceringen og er spændt på, hvad Huawei har i ærmet.

Mere til historien

Under præsentationen af Honor V10, der ikke er tilgængelig på det danske marked, fremviste Huawei en ansigtsgenkendelse, som måske kan slå Apples teknologi på iPhone X.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Ny iMac er måske på vej

Desktopcomputeren iMac opdateres med nyt chipset, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram