Huawei teaser for ny virkelig hurtig Fast Charge-teknologi

6

Huawei teaser forud for Mobile World Congress for en ny Fast Charge-teknologi. Mon de er på vej med nye mobiler med den. Et batteri skulle kunne oplades op til 48 procent på 5 minutter.

Huawei Watt Lab teaser nu for, at en ny Fast Charge-teknologi er på vej. Den nye teknologi skulle kunne oplade op til 48 procent på kun 5 minutter. Det skriver GSMArena.com.

 – Huawei klar med verdens hurtigste Wi-Fi til hjemmet

Den næste generation Quick Charge teknologi, som Huawei altså afslører er omkring 10 gange hurtigere end den vi kender i dag.

50 sekunder inde i nedenstående video kan du se mere om den spændende Fast Charge-teknologi. Batteriet har mange flere forbindelser end de batterier, som der er i smartphones i dag.

Der er ikke noget nyt i, at ”opdele” batteriet og oplade separat, men det er formentlig effektivt. Batteriet oplades ikke inde i telefonen, men oplades i stedet i en ekstern enhed. Derfor er det uvist om det er den løsning, som kommer på markedet til offentligheden. I så fald vil producenterne altså gå tilbage til aftagelige batterier.

 – Huawei: Vi kan slå Apple på Face ID

I 2015 var aftagelige batterier standard og den omtalte video er helt tilbage fra der. Derfor formodes det også, at der måske er arbejdes videre med en løsning, hvor batteriet oplades i smartphonen. Kapaciteten på det batteri som ses i videoen er på 3.000 mAh.

 – Huawei oplader et batteri til 48 procent på fem minutter

Om Huawei teaser for denne teknologi for, at få lidt opmærksomhed inden Mobile World Congress er uvist. Men det er spændende om det er fordi der er nyt på den front.

Mobile World Congress 2018 finder sted Barcelona i dagene mandag den 26. februar 2018 til og med torsdag den 1. marts 2018.

Huawei viser næste generation Quick Charge

 

Mere til historien

Huawei har valgt at droppe deres egen besked applikation til fordel for Android Beskeder. Det oplyser Google.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer