Huawei teaser for ny virkelig hurtig Fast Charge-teknologi

Huawei teaser forud for Mobile World Congress for en ny Fast Charge-teknologi. Mon de er på vej med nye mobiler med den. Et batteri skulle kunne oplades op til 48 procent på 5 minutter.

Huawei Watt Lab teaser nu for, at en ny Fast Charge-teknologi er på vej. Den nye teknologi skulle kunne oplade op til 48 procent på kun 5 minutter. Det skriver GSMArena.com.

 - Huawei klar med verdens hurtigste Wi-Fi til hjemmet

Den næste generation Quick Charge teknologi, som Huawei altså afslører er omkring 10 gange hurtigere end den vi kender i dag.

50 sekunder inde i nedenstående video kan du se mere om den spændende Fast Charge-teknologi. Batteriet har mange flere forbindelser end de batterier, som der er i smartphones i dag.

Der er ikke noget nyt i, at ”opdele” batteriet og oplade separat, men det er formentlig effektivt. Batteriet oplades ikke inde i telefonen, men oplades i stedet i en ekstern enhed. Derfor er det uvist om det er den løsning, som kommer på markedet til offentligheden. I så fald vil producenterne altså gå tilbage til aftagelige batterier.

 - Huawei: Vi kan slå Apple på Face ID

I 2015 var aftagelige batterier standard og den omtalte video er helt tilbage fra der. Derfor formodes det også, at der måske er arbejdes videre med en løsning, hvor batteriet oplades i smartphonen. Kapaciteten på det batteri som ses i videoen er på 3.000 mAh.

 - Huawei oplader et batteri til 48 procent på fem minutter

Om Huawei teaser for denne teknologi for, at få lidt opmærksomhed inden Mobile World Congress er uvist. Men det er spændende om det er fordi der er nyt på den front.

Mobile World Congress 2018 finder sted Barcelona i dagene mandag den 26. februar 2018 til og med torsdag den 1. marts 2018.

Huawei viser næste generation Quick Charge

 

Mere til historien

Huawei har valgt at droppe deres egen besked applikation til fordel for Android Beskeder. Det oplyser Google.

iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
"Låser" Apple USB-C porten på iPhone 15?

Apple kommer måske med USB-C på den næste iPhone, men det kan være med begrænsninger?

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Batteriet får danskerne til at købe ny mobil

Når danskerne køber en ny smartphone, er det oftest fordi, at man er træt af batterilevetiden på den gamle.

(mere…)
240 watt = fra 0 til 100 procent på under 10 minutter

240 watts hurtigopladning. Batteriet oplades fra 0-100 procent på under 10 minutter.

(mere…)
Ny trådløs standard fremvist – Qi2

En ny trådløs oplade-standard er netop fremvist. Qi2 gør det lettere og mere strømeffektivt at oplade trådløst. Qi2 er baseret på Apples MagSafe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram