Huawei vil bruge Android Beskeder – dropper egen SMS-app

7

Fremover vil Huawei benytte Android Beskeder på deres smartphones. Huaweis egen SMS-applikation droppes.

Android Beskeder
Android Beskeder kommer nu på Huawei telefoner som standard SMS-app (Foto: Google)

Huawei lægger nu deres egen SMS-applikation på hylden. Fremadrettet skal der satses på Googles SMS-app kaldet Android Beskeder. Det oplyser Google.

Over de kommende måneder vil Huawei derfor rulle Android Beskeder ud over deres smartphone portefølje. Android Beskeder understøtter RCS (Rich Communication Services) hvor brugeren kan sende længere SMS-beskeder, end de normale 160 tegn. Samtidigt forbedres billedkvaliteten. Også afsendelse og modtagelse af beskeder via Wi-Fi er understøttet i Android Beskeder med RCS.

RCS er en operatør-specifik funktion, der kræver, at netværket understøtter det. Denne del samarbejder Google og Huawei om. Huawei er nemlig en af de store leverandører af netværks-infrastruktur til mobilselskaber over hele verden.

– ”Med det strategiske partnerskab melle Huawei og Google vil vi give vore kunder den bedste globale brugeroplevelse med Huawei produkter hvor RCS er enabled. Vi vil også hjælpe operatører til at kunne tilbyde denne unikke service,” lyder det fra Richard Yu, CEO i Huaweis Consumer Business Group.

Det fremgår ikke, hvornår Huawei begynder udrulning af Android Beskeder. Heller ikke på hvilke telefoner, og om det kun er kommende telefoner, der får muligheden, fremgår.

Kan du ikke vente? Android Beskeder kan frit downloades fra Google Play.

Huawei klar med verdens hurtigste Wi-Fi til hjemmet

Mere til historien

Jeg synes Huawei tager et helt fornuftigt træk. Android er blevet et voksent operativsystem, og brugerne er bedst tjent med de originale apps systemet indeholder. Ikke producenternes ofte vingeskudte forsøg på egen-programmering, der kun sjældent bliver opdateret.

Læs også:
Huawei får Mate 10 Pro på hylderne i USA

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer