Huawei vil bruge Android Beskeder – dropper egen SMS-app

Fremover vil Huawei benytte Android Beskeder på deres smartphones. Huaweis egen SMS-applikation droppes.

Android Beskeder

Android Beskeder kommer nu på Huawei telefoner som standard SMS-app (Foto: Google)

Huawei lægger nu deres egen SMS-applikation på hylden. Fremadrettet skal der satses på Googles SMS-app kaldet Android Beskeder. Det oplyser Google.

Over de kommende måneder vil Huawei derfor rulle Android Beskeder ud over deres smartphone portefølje. Android Beskeder understøtter RCS (Rich Communication Services) hvor brugeren kan sende længere SMS-beskeder, end de normale 160 tegn. Samtidigt forbedres billedkvaliteten. Også afsendelse og modtagelse af beskeder via Wi-Fi er understøttet i Android Beskeder med RCS.

RCS er en operatør-specifik funktion, der kræver, at netværket understøtter det. Denne del samarbejder Google og Huawei om. Huawei er nemlig en af de store leverandører af netværks-infrastruktur til mobilselskaber over hele verden.

- ”Med det strategiske partnerskab melle Huawei og Google vil vi give vore kunder den bedste globale brugeroplevelse med Huawei produkter hvor RCS er enabled. Vi vil også hjælpe operatører til at kunne tilbyde denne unikke service,” lyder det fra Richard Yu, CEO i Huaweis Consumer Business Group.

Det fremgår ikke, hvornår Huawei begynder udrulning af Android Beskeder. Heller ikke på hvilke telefoner, og om det kun er kommende telefoner, der får muligheden, fremgår.

Kan du ikke vente? Android Beskeder kan frit downloades fra Google Play.

- Huawei klar med verdens hurtigste Wi-Fi til hjemmet

Mere til historien

Jeg synes Huawei tager et helt fornuftigt træk. Android er blevet et voksent operativsystem, og brugerne er bedst tjent med de originale apps systemet indeholder. Ikke producenternes ofte vingeskudte forsøg på egen-programmering, der kun sjældent bliver opdateret.

Læs også:
- Huawei får Mate 10 Pro på hylderne i USA

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram