Huawei P Smart har lav pris og flere topmodel-funktioner

Med fokus på kameraet og pris, går Huawei P Smart efter de yngre forbrugere. Mobilen har flere funktioner, som tidligere har været introduceret på topmodeller.

Huawei P Smart (foto: Huawei)

Huawei har udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller om den seneste telefon i P-serien – nemlig P Smart.

Huawei skriver, at mobilen med en række nye kamerafunktioner og en attraktiv pris er målrette til de yngre smartphonebrugere.

Android 8.0 og 18:9 skærm.

Telefonen kommer med den seneste udgave af Android, nemlig Android 8.0. Ovenpå Android ligger Huaweis egen EMUI  8.0 brugerflade. Huawei kalder iøvrigt den seneste udgave af EMUI for deres mest brugervenlige styresystem til dato.

Processoren er Kirin 659-processor fra Huaweis egen fabrik.

Huawei skriver:

– “I kombination med Kirin-processoren kan P Smart analysere brugerens adfærd og finindstille CPU’en, så den passer til den måde, smartphonen bliver brugt på. For at modvirke, at smartphonen skal blive langsommere over tid, kan EMUI 8.0 fragmentere og rense systemet, så P Smart kan blive ved med at virke problemfrit.”

Det er altså den samme funktionsmåde som vi første gang så introduceret på Huawei Mate 9 Pro.

Bekræftet: Huawei P20 er navnet på næste flagskib

Telefonen har en Full HD-skærm på 5,65 tommer. Som det efterhånden er blevet trenden blandt smartphones, kommer P Smart med skærmformatet 18:9.

P Smart har et såkaldt 2,5 D design, hvilket betyder, at telefonen buer en smule. Dette kendes også fra Huawei Mate serien og Samsungs Galaxy telefoner. Den lettere buede skærm, gør at telefonen ligger godt i hånden.

Den nye Huawei-mobil har en One Touch splitscreen funktion, som gør, at du kan kan køre to apps på samme tid. Denne funktion er dog ikke unik for Huawei P Smart. En lignende funktion findes på rigtigt mange andre telefoner.

Batteriet er på hele 3.000 mAh, så der burde være mere end rigeligt strøm til hele dagen.

Dobbeltkamera med masser af funktioner

Huawei P Smart (foto: Huawei)

På bagsiden af P Smart finder du et dobbeltkamera på 13 og 2 megapixels.

P Smart kameraet har følgende tilføjelser: bokeh-effekt (der slører baggrunden), portrætfunktion, Smart Face Beauty-funktion, gesture shot m.m. Disse funktioner skal gøre det let at tage gode billeder med telefonen. 

Kameraet har højpræcisions-sensorer og en ny PDAF-teknologi, som gør kameraet i stand til at fokusere i realtid med højere fokus og med muligheden for at fange øjeblikke i høj fart, forlyder det fra producenten.

Derudover er telefonen udstyret med en HiSilicon ISP-processor, som forstærker farver og reducerer støj i billedet. For at forbedre fotos taget i mørke, er P Smart blevet udstyret med fem grupper af præcisionslinser, som giver klarere fotos ved lav belysning.

– Huawei har lanceret ny tablet – mød MediaPad M5

Huawei P Smart

Huawei P Smart (Foto: Huawei)

Telefonen kan selv sortere dine billeder i kategorier. P SMart genkender personer og motiver på dine billeder og samler dem, så det er nemt at få vist f.eks. billeder af dine venner.

Der er også blevet plads til ansigtsgenkendelse. Det betyder, at du ligesom f.eks. iPhone, kan låse telefonen op ved at kigge på skærmen. Huawei skriver i deres pressemateriale, at sikkerheden er høj, og det f.eks. ikke er muligt at snyde telefonen ved at holde et billede op foran skærmen.

Mere til historien

Huawei P Smart får en vejledende pris på 1.899 kroner. Den fås i farverne sort, blå og guld og kan købes hos Telenor, Telia, Elgiganten og Power.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram