Her er de nye mobiler i september

3

OVERSIGT: September er lig med salgsstarten for nogle af efterårets store mobilnyheder. Se hvilke telefoner, der nu lander i butikkerne.

Nye smartphone
Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

IFA-messen i Berlin er netop nu i gang og flere mobilproducenter benytter messen til, at offentliggøre deres bud på ”efterårs-telefonerne”, som lanceres på mobilmarkedet.

Apple også har indkaldt verdenspressen til et stort event tirsdag den 12. september 2017, hvor det ventes de vil offentliggøre nye iPhone-modeller.

 – iPhone 8: Her er hvad vi forventer

Nogle af de telefoner, som er lanceret til IFA-messen, kommer først i handlen senere på året. Dog har der ikke været så mange lanceringer i år, som har været tilfældet tidligere.

Vi har herunder samlet et overblik over de telefoner, der lander på hylderne hos teleselskaberne i september.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note 8

Samsung offentliggjorde den længe ventede Galaxy Note 8 onsdag den 23. august 2017. Forsalget er i gang flere steder, mens den endelige salgsstart herhjemme er fredag den 15. september 2017.

Samsung Galaxy Note 8 – alt du skal vide

Det bliver farverne sort og guld, der kan købes her i landet, men Samsung Danmark fortæller til MereMobil.dk, at den blå variant formentlig lanceres på et senere tidspunkt.

Samsung Galaxy Note 8 kommer i handlen hos 3, YouSee og Telenor, samt flere andre forhandlere.

Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Galaxy Note 8 får en vejledende pris på 7.749 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse og 6 GB RAM. Du kan se de dagsaktuelle priser på %%%% PriceRunner.dk.

Nokia 8
Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia 8

Nokia har tidligere i år lanceret telefonerne Nokia 6, Nokia 5 og Nokia 3, samt den ikoniske re-lancering af den klassiske Nokia 3310. Og nu er de klar med det første flagskib i nyere tid – navnet er Nokia 8.

Nokia 8 går all-in i mobilkampen – topspecs til god pris

Nokia 8 kommer med Qualcomm Snapdragon 835 processor (4 GB RAM) og kameraet er udviklet i samarbejde med optikproducenten Zeiss. Telefonen er præcis som Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 baseret på Android-platformen.

Telefonen kommer med Android 7.1.1 Nougat og allerede nu har HMD Global været ude at love, at Nokia 8 er garanteret opdateringen til Android 8.0 Oreo.

Nokia 8 vil blandt andet blive forhandlet hos teleselskabet 3, Telenor og YouSee.

TEST: Nokia 8 – en værdig konkurrent til de store spillere

Nokia 8 findes globalt i farverne Polished Blue, Polished Copper, Tempered Blue og Steel. I Danmark satses på farverne Tempered Blue og Steel i første omgang.

Nokia 8 – pris og tilgængelighed i Danmark

I Danmark koster Nokia 8 omkring 4.300 kroner uden abonnement, når salget starter den 8. september 2017. Prisen er for udgaven med 64 GB hukommelse, 4 GB RAM og dual-SIM.

Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ1 (Foto: Sony)

Andet:

Teleselskabet 3 oplyser også, at de fredag den 8. september 2017 starter salg af Nokia 3 og Nokia 5, der tidligere er lanceret på det danske marked. Men nu er de altså også i sortiment hos 3.

YouSee fortæller, at Sony Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact kommer i pre-sale i september, mens den endelige salgsstart er i oktober måned. Du kan læse mere om salgsstart og pris på de nye Sony-modeller her.

Motorola Moto X4 blev også offentliggjort under IFA-messen og kommer i handlen i oktober. Allerede nu kan den dog også forudbestilles hos udvalgte forhandlere.

Mere til historien

Det virker til, at vi også skal forvente spændende lanceringer i oktober eller november. Huawei afholder event mandag den 16. oktober 2017 i München, hvor det ventes de vil offentliggøre Mate 10. Om de nye iPhone-modeller kommer til salg i september eller oktober herhjemme, vides ikke.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer