Her er de nye mobiler i september

OVERSIGT: September er lig med salgsstarten for nogle af efterårets store mobilnyheder. Se hvilke telefoner, der nu lander i butikkerne.

Nye smartphone

Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

IFA-messen i Berlin er netop nu i gang og flere mobilproducenter benytter messen til, at offentliggøre deres bud på ”efterårs-telefonerne”, som lanceres på mobilmarkedet.

Apple også har indkaldt verdenspressen til et stort event tirsdag den 12. september 2017, hvor det ventes de vil offentliggøre nye iPhone-modeller.

 – iPhone 8: Her er hvad vi forventer

Nogle af de telefoner, som er lanceret til IFA-messen, kommer først i handlen senere på året. Dog har der ikke været så mange lanceringer i år, som har været tilfældet tidligere.

Vi har herunder samlet et overblik over de telefoner, der lander på hylderne hos teleselskaberne i september.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note 8

Samsung offentliggjorde den længe ventede Galaxy Note 8 onsdag den 23. august 2017. Forsalget er i gang flere steder, mens den endelige salgsstart herhjemme er fredag den 15. september 2017.

Samsung Galaxy Note 8 – alt du skal vide

Det bliver farverne sort og guld, der kan købes her i landet, men Samsung Danmark fortæller til MereMobil.dk, at den blå variant formentlig lanceres på et senere tidspunkt.

Samsung Galaxy Note 8 kommer i handlen hos 3, YouSee og Telenor, samt flere andre forhandlere.

Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Galaxy Note 8 får en vejledende pris på 7.749 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse og 6 GB RAM. Du kan se de dagsaktuelle priser på Sponseret link PriceRunner.dk.

Nokia 8

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia 8

Nokia har tidligere i år lanceret telefonerne Nokia 6, Nokia 5 og Nokia 3, samt den ikoniske re-lancering af den klassiske Nokia 3310. Og nu er de klar med det første flagskib i nyere tid – navnet er Nokia 8.

Nokia 8 går all-in i mobilkampen – topspecs til god pris

Nokia 8 kommer med Qualcomm Snapdragon 835 processor (4 GB RAM) og kameraet er udviklet i samarbejde med optikproducenten Zeiss. Telefonen er præcis som Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 baseret på Android-platformen.

Telefonen kommer med Android 7.1.1 Nougat og allerede nu har HMD Global været ude at love, at Nokia 8 er garanteret opdateringen til Android 8.0 Oreo.

Nokia 8 vil blandt andet blive forhandlet hos teleselskabet 3, Telenor og YouSee.

TEST: Nokia 8 – en værdig konkurrent til de store spillere

Nokia 8 findes globalt i farverne Polished Blue, Polished Copper, Tempered Blue og Steel. I Danmark satses på farverne Tempered Blue og Steel i første omgang.

Nokia 8 – pris og tilgængelighed i Danmark

I Danmark koster Nokia 8 omkring 4.300 kroner uden abonnement, når salget starter den 8. september 2017. Prisen er for udgaven med 64 GB hukommelse, 4 GB RAM og dual-SIM.

Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1 (Foto: Sony)

Andet:

Teleselskabet 3 oplyser også, at de fredag den 8. september 2017 starter salg af Nokia 3 og Nokia 5, der tidligere er lanceret på det danske marked. Men nu er de altså også i sortiment hos 3.

YouSee fortæller, at Sony Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact kommer i pre-sale i september, mens den endelige salgsstart er i oktober måned. Du kan læse mere om salgsstart og pris på de nye Sony-modeller her.

Motorola Moto X4 blev også offentliggjort under IFA-messen og kommer i handlen i oktober. Allerede nu kan den dog også forudbestilles hos udvalgte forhandlere.

Mere til historien

Det virker til, at vi også skal forvente spændende lanceringer i oktober eller november. Huawei afholder event mandag den 16. oktober 2017 i München, hvor det ventes de vil offentliggøre Mate 10. Om de nye iPhone-modeller kommer til salg i september eller oktober herhjemme, vides ikke.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram