Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederSeptember 2017 ser ud til, at byde på en række spændende nyheder. Sidste uge var utrolig begivenhedsrig og det har den seneste uge også været.

I sidste uge var det lanceringen af de nye iPhone-modeller, samt TDC’s opkøb af mobilselskabet Plenti der for alvor trak overskrifter.

Igen i denne uge har der også været et opkøb. Dette har fået megen omtale på verdensplan, da det drejer sig om Google. Det er nemlig i denne uge blevet offentliggjort, at Google har købt medarbejdere hos HTC for 7 mia. kroner.

 – Google køber medarbejdere og ressourcer i HTC for 7 milliarder kroner

Det betyder dog ikke, at HTC stopper som smartphone-producent. Der skulle også være et nyt flagskib på vej fra den taiwanesiske mobilproducent, hvis man skal tro de seneste rygter.

 – HTC arbejder på U11 Plus med 6″ skærm og minimal ramme

Salget af de to nye iPhone-modeller, iPhone 8 og iPhone 8 Plus, er startet fredag den 22. september 2017. Men før salgsstarten forlød det, at man skulle være heldig, hvis den variant man ønskede var på hylderne. Dog har der været forsalg en uge på modellerne, så måske man har sikret sig den der.

 – De nye iPhone kan være svære at købe

Apple har også op mod salgsstarten på de nye iPhone-modeller udsendt ny software. Der er derfor godt nyt både til iOS-platformen, samt Apple Watches hvor opdateringen til watchOS 4 er frigivet.

 – Nu kan du downloade iOS 11 til iPhone og iPad

Ugens mobilnyheder – uge 38

  1. 11 ting du skal vide om iOS 11 på iPhone
  2. Du kommer til at vente længe på iPhone X
  3. Nu kan du downloade iOS 11 til iPhone og iPad
  4. TEST: Samsung Galaxy Note 8 – Note er stadig total unik
  5. Huawei Mate 10 bliver dyrere end iPhone X
  6. Disse telefoner kan bruges til Wi-Fi Opkald hos dit teleselskab
  7. OnePlus og fransk modedesigner går sammen om ny OnePlus 5
  8. Telenor Switch lader dig få ny mobil hvert år
  9. iOS 11 gør iPhone 5S langsommere
  10. Nokia 9 – kant-til-kant telefon på vej?

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 36

UGE 36: Sådan bliver iPhone 8. Spændende rygter om Huawei Mate 10. Og første kig på Samsung Galaxy Note 8. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram