De nye iPhones kan være svære at købe

Du skal ikke forvente at få en iPhone 8 eller iPhone 8 Plus med hjem i dag, med mindre du vil gå på kompromis.

Bagsiden på iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Bagsiden på iPhone 8 og iPhone 8 Plus (Foto: Apple)

Udvalget af iPhone 8 og iPhone 8 Plus, der nu er landet til salg i Danmark, er stærkt begrænset. Derfor kan det være yderst vanskeligt, at få den ønskede model med hjem. Det viser en rundspørge som Ekstra Bladet har foretaget op til salgsstarten.

Fra landets eneste rigtige Apple butik, Humac, meldes om nul telefoner i frit salg ved salgsstarten. Alle telefoner er gået direkte til forudbestillinger. Adm. direktør Michael Bech betegner leveringssituationen som ”en smule værre” end da iPhone 7’erne kom til salg sidste efterår.

Da salget åbnede fredag morgen (22. september 2017 kl. 8) i Elgiganten var der udelukkende modeller med 64 GB hukommelse på hylderne. Hos teleselskabet 3 er der ligeledes stor begrænsning i hukommelsesvarianter. Også farver og modeller findes i begrænset omfang.

YouSee fortæller til Ekstra Bladet, at de har prioriteret forudbestillinger, ligesom de andre salgskanaler, men der kom dog enheder ud til butikkerne fredag morgen.

I øvrigt skulle man synes, at farven for mange burde være lige meget, da telefonerne ofte pakkes ind i et cover, der gemmer farven væk.

- TIP: Sådan får din iPhone dobbelt plads til billeder og videoer

Afstemning: Hvilken iPhone vil du købe?

[polldaddy poll=9835746]

Apple kan levere rimeligt hurtigt

Hvis man kan leve med ikke at optage et forbrugslån, som afdragsordningerne reelt er, til sin nye telefon, så kan der købes direkte på Apple.dk. Her kan leveringen ske inden for relativt kort tid, men nogle af udgaverne er også her udfordret i antal.

iPhone 8 (sølv og guld) med 64 GB hukommelse afsendes inden for 1-2 uger, mens 256 GB udgaven afsendes inden for 1-3 hverdage. På Space Grey står der 1-2 uger på både 64 og 256 GB versionerne.

På iPhone 8 Plus (sølv) oplyser Apple 1-3 hverdage på 64 GB udgaven og 1-2 uger for 8 Plus med 256 GB. Guld og Space Grey kan afsendes inden for 1-3 hverdage på begge versioner.

iPhone salgsstarten i år minder dermed fuldstændig, om det vi plejer at se, når Apple åbner for salget. Det vil (med garanti) gentage sig når iPhone X salget åbner den 3. november. Hvis ikke rygterne taler sandt og det bliver endnu værre.

 - iPhone X forsinkes måske - eller lanceres i begrænset omfang

Du skal betale mellem 6.199 kroner og 8.449 kroner for en ny iPhone, alt efter hvilken model du vælger. Her kan du følge de aktuelle %%%% dagspriser på iPhone 8.

- Så små er forskellene på iPhone 7 og iPhone 8

Skal du udskifte din gamle iPhone til iPhone 8?

Mere til historien

Både på iPhone 7, iPhone 8 og iPhone X er Danmark med i den første salgsstartsrunde (tier 1). Dermed behøver man ikke købe i eksempelvis Tyskland eller andre steder omkring os.

Læs også:
- Vil du vente på iPhone X? Her er hvad du skal vide

iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram