De nye iPhones kan være svære at købe

Du skal ikke forvente at få en iPhone 8 eller iPhone 8 Plus med hjem i dag, med mindre du vil gå på kompromis.

Bagsiden på iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Bagsiden på iPhone 8 og iPhone 8 Plus (Foto: Apple)

Udvalget af iPhone 8 og iPhone 8 Plus, der nu er landet til salg i Danmark, er stærkt begrænset. Derfor kan det være yderst vanskeligt, at få den ønskede model med hjem. Det viser en rundspørge som Ekstra Bladet har foretaget op til salgsstarten.

Fra landets eneste rigtige Apple butik, Humac, meldes om nul telefoner i frit salg ved salgsstarten. Alle telefoner er gået direkte til forudbestillinger. Adm. direktør Michael Bech betegner leveringssituationen som ”en smule værre” end da iPhone 7’erne kom til salg sidste efterår.

Da salget åbnede fredag morgen (22. september 2017 kl. 8) i Elgiganten var der udelukkende modeller med 64 GB hukommelse på hylderne. Hos teleselskabet 3 er der ligeledes stor begrænsning i hukommelsesvarianter. Også farver og modeller findes i begrænset omfang.

YouSee fortæller til Ekstra Bladet, at de har prioriteret forudbestillinger, ligesom de andre salgskanaler, men der kom dog enheder ud til butikkerne fredag morgen.

I øvrigt skulle man synes, at farven for mange burde være lige meget, da telefonerne ofte pakkes ind i et cover, der gemmer farven væk.

- TIP: Sådan får din iPhone dobbelt plads til billeder og videoer

Afstemning: Hvilken iPhone vil du købe?

[polldaddy poll=9835746]

Apple kan levere rimeligt hurtigt

Hvis man kan leve med ikke at optage et forbrugslån, som afdragsordningerne reelt er, til sin nye telefon, så kan der købes direkte på Apple.dk. Her kan leveringen ske inden for relativt kort tid, men nogle af udgaverne er også her udfordret i antal.

iPhone 8 (sølv og guld) med 64 GB hukommelse afsendes inden for 1-2 uger, mens 256 GB udgaven afsendes inden for 1-3 hverdage. På Space Grey står der 1-2 uger på både 64 og 256 GB versionerne.

På iPhone 8 Plus (sølv) oplyser Apple 1-3 hverdage på 64 GB udgaven og 1-2 uger for 8 Plus med 256 GB. Guld og Space Grey kan afsendes inden for 1-3 hverdage på begge versioner.

iPhone salgsstarten i år minder dermed fuldstændig, om det vi plejer at se, når Apple åbner for salget. Det vil (med garanti) gentage sig når iPhone X salget åbner den 3. november. Hvis ikke rygterne taler sandt og det bliver endnu værre.

 - iPhone X forsinkes måske - eller lanceres i begrænset omfang

Du skal betale mellem 6.199 kroner og 8.449 kroner for en ny iPhone, alt efter hvilken model du vælger. Her kan du følge de aktuelle Sponseret link dagspriser på iPhone 8.

- Så små er forskellene på iPhone 7 og iPhone 8

Skal du udskifte din gamle iPhone til iPhone 8?

Mere til historien

Både på iPhone 7, iPhone 8 og iPhone X er Danmark med i den første salgsstartsrunde (tier 1). Dermed behøver man ikke købe i eksempelvis Tyskland eller andre steder omkring os.

Læs også:
- Vil du vente på iPhone X? Her er hvad du skal vide

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram