Nu kan du købe iPhone 8 og iPhone 8 Plus – også i Danmark

Dagen er kommet, hvor de to nye iPhone 8-modeller – iPhone 8 og iPhone 8 Plus – lander i handlen i de danske butikker.

iPhone og iPhone 8 Plus

iPhone og iPhone 8 Plus (Foto: Apple)

Efterfølgerne til sidste års iPhone 7’ere er klar. iPhone 8 og iPhone 8 Plus blev offentliggjort for halvanden uges tid siden og nu er dagen så kommet, hvor de kan købes i de første lande. Og Danmark er i blandt.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus – her er de

Foruden iPhone 8 og iPhone 8 Plus har Apple også offentliggjort den særlige jubilæums-model, iPhone X. Men skal du vente på den kommer til salg eller springe på en af iPhone 8-modellerne? Det er det store spørgsmål.

Vi kommer med testen af iPhone 8 hurtigst muligt, men indtil da må du se om du kan blive klogere på dit valg ved at se videoen herunder. Samt læse vores sammenligning af de tre nye iPhone-modeller.

iPhone X eller iPhone 8 valg!

 – Her er forskellene på iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Nogle åbner tidligt

Det har været muligt, at forudbestille telefonerne siden fredag den 15. september 2017 hos de fleste teleselskaber og forhandlere.

Nogle forhandlere og teleselskaber har også valgt, at åbne tidligt i dag. Men grundet forsalget er der ikke længere midnatsåbent hos de danske teleselskaber i forbindelse med salgsstarten af nye iPhones.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus har en vejledende pris på henholdsvis 6.199 kroner og 7.099 kroner for varianterne med 64 GB intern hukommelse uden abonnement. Begge modeller vil kunne fås i både 64 GB og 256 GB varianter i farverne sølv, space gray og gold.

 – iPhone 8 og iPhone 8 Plus – dansk pris og tilgængelighed

Om teleselskaberne og de andre forhandlere kan følge med efterspørgslen er uvist. Flere teleselskaber har oplyst, at de kun får telefonerne i et begrænset parti i deres butikker.

Hvor mange eksemplarer der er forudbestilt hos de danske selskaber og forhandlere er også uvist.

Teleselskaberne har tidligere været ude med en melding om, at de mener iPhone X trods den høje pris nok skal blive en salgssucces. Men det bliver spændende at se, om danskerne vælger iPhone 8, iPhone 8 Plus eller iPhone X, som den foretrukne.

Afstemning: Hvilken iPhone vil du købe?

[polldaddy poll=”9835746″]

Mere til historien

Hvor er anmeldelsen? Apple har endnu ikke udleveret anmelder-eksemplarer af iPhone 8 og 8 Plus. Derfor kan vi først på MereMobil.dk anmelde telefonerne når vi får dem i hænderne, og har haft en mulighed for, i en periode, at danne os en mening om dem.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram