Nu kan du købe iPhone 8 og iPhone 8 Plus - også i Danmark

Dagen er kommet, hvor de to nye iPhone 8-modeller – iPhone 8 og iPhone 8 Plus – lander i handlen i de danske butikker.

iPhone og iPhone 8 Plus

iPhone og iPhone 8 Plus (Foto: Apple)

Efterfølgerne til sidste års iPhone 7’ere er klar. iPhone 8 og iPhone 8 Plus blev offentliggjort for halvanden uges tid siden og nu er dagen så kommet, hvor de kan købes i de første lande. Og Danmark er i blandt.

- iPhone 8 og iPhone 8 Plus – her er de

Foruden iPhone 8 og iPhone 8 Plus har Apple også offentliggjort den særlige jubilæums-model, iPhone X. Men skal du vente på den kommer til salg eller springe på en af iPhone 8-modellerne? Det er det store spørgsmål.

Vi kommer med testen af iPhone 8 hurtigst muligt, men indtil da må du se om du kan blive klogere på dit valg ved at se videoen herunder. Samt læse vores sammenligning af de tre nye iPhone-modeller.

iPhone X eller iPhone 8 valg!

 - Her er forskellene på iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Nogle åbner tidligt

Det har været muligt, at forudbestille telefonerne siden fredag den 15. september 2017 hos de fleste teleselskaber og forhandlere.

Nogle forhandlere og teleselskaber har også valgt, at åbne tidligt i dag. Men grundet forsalget er der ikke længere midnatsåbent hos de danske teleselskaber i forbindelse med salgsstarten af nye iPhones.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus har en vejledende pris på henholdsvis 6.199 kroner og 7.099 kroner for varianterne med 64 GB intern hukommelse uden abonnement. Begge modeller vil kunne fås i både 64 GB og 256 GB varianter i farverne sølv, space gray og gold.

 - iPhone 8 og iPhone 8 Plus - dansk pris og tilgængelighed

Om teleselskaberne og de andre forhandlere kan følge med efterspørgslen er uvist. Flere teleselskaber har oplyst, at de kun får telefonerne i et begrænset parti i deres butikker.

Hvor mange eksemplarer der er forudbestilt hos de danske selskaber og forhandlere er også uvist.

Teleselskaberne har tidligere været ude med en melding om, at de mener iPhone X trods den høje pris nok skal blive en salgssucces. Men det bliver spændende at se, om danskerne vælger iPhone 8, iPhone 8 Plus eller iPhone X, som den foretrukne.

Afstemning: Hvilken iPhone vil du købe?

[polldaddy poll="9835746"]

Mere til historien

Hvor er anmeldelsen? Apple har endnu ikke udleveret anmelder-eksemplarer af iPhone 8 og 8 Plus. Derfor kan vi først på MereMobil.dk anmelde telefonerne når vi får dem i hænderne, og har haft en mulighed for, i en periode, at danne os en mening om dem.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram