HTC arbejder på U11 Plus med 6” skærm og minimal ramme

2

RYGTE: Julehandlen kommer til at byde på nyt flagskib fra HTC, der tager udgangspunkt i den anmelderroste HTC U11.

HTC er langt fra færdig som mobilproducent. Også selvom Google har overtaget store dele af virksomheden. Det skriver GSMArena, der rapporterer om HTC’s kommende flagskib: HTC U11 Plus.

HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017 (Kilde: HTC)
HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017, så mon ikke det også er tilfældet for den kommende HTC U11 Plus? (Kilde: HTC)

 – Nej! HTC lukker ikke deres smartphone-afdeling

Ifølge GSMArena, så bliver den kommende telefon udstyret med skærm på 6 tommer. Teknologien bag skærmen er ukendt, men rygterne siger, at dens rammer bliver mindsket betragteligt sammenlignet med HTC U11. Dermed kommer U11 Plus til at læne sig op af andre Android-flagskibe. Navnlig Samsung Galaxy S8 og LG G6, der begge har minimale rammer omkring deres skærme.

Foruden en lille ramme vil skærmen også have et billedformat på 18:9 i stedet for 16:9, som kendes fra blandt andet HTC U11. I praksis betyder det nye billedformat, at telefonens skærm bliver mere aflang. Der er altså plads til at vise mere af Facebook-feedet eller en hjemmeside. Men de nye format er ikke optimalt, når man ser videoer på YouTube. Langt de fleste videoer er nemlig i 16:9.

 – HTC U11 test – HTCs bedste smartphone, nogensinde

HTC U11 Plus bliver udrustet med en række af de komponenter, der kendetegner 2017’s mobilflagskibe. Navnlig vil en Snapdragon 835 leverer hjernekraften, mens telefonen kommer med enten 4 eller 6 GB RAM afhængig af model.

Bagsidekameraret vil efter sigende være identisk med det, der sidder i HTC U11. Det er altså tale om 12 megapixels, som tager rigtig gode billeder. I vores anmeldelse lyder det eksempelvis.: “…ud fra min vurdering, er mobilbillederne også virkelig gode. Jeg fristes til at sige, at det nok er det bedste jeg hidtil har set fra en smartphone, særligt i dårlig belysning.”

Et af kendetegnene ved HTC’s U11 er det såkaldte “Edge Sense”, der gør det muligt for telefonen at mærke klem. Det er meget sandsynligt, at Edge Sense også bliver tilgængeligt på U11 Plus. Særligt nu, hvor HTC har opdateret softwaren bag.

Mere til historien

HTC U11 Plus ventes at blive én af tre HTC-telefoner, som kommer inden årets udgang.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer