HTC vil lancere tre nye smartphones i år

RYGTE: Det er muligt, at der er krisetider hos HTC både økonomisk og salgsmæssigt, men de giver ikke op. Og nye rygter tyder på, at de vil lancere tre nye modeller i år.

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

Inden 2017 bliver til 2018 vil HTC ifølge nye rygter lancere tre nye smartphone-modeller. Dette vil i så fald også stemme overens med, at de i starten af 2017 udtalte, at de ville lancere 6-7 telefoner i år.

Indtil videre har de i år lanceret modellerne: Desire 650, HTC U Play, HTC U Ultra og HTC U11. Dermed vil der altså blive lanceret syv modeller inden årets udgang, hvis rygterne om de kommende tre holders stik.

 – HTC vil give Edge Sense flere muligheder

De tre modeller, som ventes inden årets udgang er kendt under kodenavnene Ocean Master, Ocean Harmony og Ocean Lite. Det skriver GSMArena.com.

To af de tre modeller vil komme med skærme på 6 tommer, og som navnet måske antyder, så vil Ocean Master være den kraftigste af telefonerne.

Ocean Master vil komme i to forskellige hukommelsesvarianter med henholdsvis 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse samt med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Derudover vil den komme med 6 tommer skærm, to kameraer – formentlig et 12 megapixels kamera og et 8 megepixels frontkamera.

 – TEST: HTC U11 – HTCs bedste smartphone, nogensinde

Ocean Harmony og Ocean Lite kommer med henholdsvis 6 tommer skærm og 5,2 tommer skærm. Mens de begge har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Holder rygterne stik, så vil Ocean Master og Ocean Lite være salgsklar i november, mens Ocean Harmony måske først kommer på markedet lige op til den vigtige julehandel. Det er uvist om alle modeller eventuelt kommer på det danske marked.

Mere til historien

HTC var en af de første producenter, der meldte ud hvilke af deres modeller, som vil blive opdateret til Android 8.0 Oreo.

Læs også:
Google måske på vej til opkøb af HTC

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram