HTC vil lancere tre nye smartphones i år

RYGTE: Det er muligt, at der er krisetider hos HTC både økonomisk og salgsmæssigt, men de giver ikke op. Og nye rygter tyder på, at de vil lancere tre nye modeller i år.

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

Inden 2017 bliver til 2018 vil HTC ifølge nye rygter lancere tre nye smartphone-modeller. Dette vil i så fald også stemme overens med, at de i starten af 2017 udtalte, at de ville lancere 6-7 telefoner i år.

Indtil videre har de i år lanceret modellerne: Desire 650, HTC U Play, HTC U Ultra og HTC U11. Dermed vil der altså blive lanceret syv modeller inden årets udgang, hvis rygterne om de kommende tre holders stik.

 - HTC vil give Edge Sense flere muligheder

De tre modeller, som ventes inden årets udgang er kendt under kodenavnene Ocean Master, Ocean Harmony og Ocean Lite. Det skriver GSMArena.com.

To af de tre modeller vil komme med skærme på 6 tommer, og som navnet måske antyder, så vil Ocean Master være den kraftigste af telefonerne.

Ocean Master vil komme i to forskellige hukommelsesvarianter med henholdsvis 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse samt med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Derudover vil den komme med 6 tommer skærm, to kameraer – formentlig et 12 megapixels kamera og et 8 megepixels frontkamera.

 - TEST: HTC U11 - HTCs bedste smartphone, nogensinde

Ocean Harmony og Ocean Lite kommer med henholdsvis 6 tommer skærm og 5,2 tommer skærm. Mens de begge har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Holder rygterne stik, så vil Ocean Master og Ocean Lite være salgsklar i november, mens Ocean Harmony måske først kommer på markedet lige op til den vigtige julehandel. Det er uvist om alle modeller eventuelt kommer på det danske marked.

Mere til historien

HTC var en af de første producenter, der meldte ud hvilke af deres modeller, som vil blive opdateret til Android 8.0 Oreo.

Læs også:
- Google måske på vej til opkøb af HTC

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram