HTC: Disse telefoner opdaterer vi til Android 8.0 Oreo

Læs her om du kan opdatere din HTC telefon til Android 8.0 Oreo. Her er HTCs officielle planer for Android 8.

HTC har meldt tre konkrete modeller klar til Android 8.0 Oreo, men uden at sætte dato på, hvornår opdateringen lander.

Ifølge en officiel udmelding som MereMobil.dk har modtaget fra HTC, vil følgende modeller blive opdateret til Android 8.0: HTC U11, HTC U Ultra og HTC 10.

– ”We’re excited to bring Android 8.0 Oreo to HTC U11, HTC U Ultra, and HTC 10 owners worldwide! Timing, additional devices, and other details to be announced in the near future,” lyder det fra HTC.

Dermed ser det altså ikke ud til, at den forholdsvis prisbillige HTC U Play bliver opdateret. I hvert fald ikke i første omgang.

Disse telefoner tror vi får Android 8.0 Oreo

Tilbage i februar anmeldte vi HTC U Ultra, og konkluderede, at feltet var kørt fra HTC. Telefonen var født med Android 7.0. I juni kom HTC U11 som trak i den absolut modsatte retning. Det er en fantastisk telefon. U11 kører Android 7.1.1 fra salgspakken.

Den ældste telefon i opdateringsplanerne er HTC 10, der i april 2016 fik en pæn anmeldelse. Android 6.0 Marshmallow var ombord fra starten.

I august 2016 blev Android 7.0 Nougat frigivet fra Google, men allerede en måned forinden kunne HTC melde ud, hvilke telefoner de dengang planlagde at opdatere til Android 7.0. I år er HTC også blandt de allerførste producenter til at sætte modeller på opdateringslisten.

HTC 10, der nu også får Android 8.0 Oreo, var blandt de telefoner der blev opdateret til Android 7.0. I januar 2017 begyndte udrulningen til de første enheder rundt i Europa.

Som nævnt har HTC ikke sat en dato på hvornår U11, U Ultra og HTC 10 bliver opdateret. Google har officielt meldt ud, at deres partnere begynder at opdatere i slutningen af året. Det er ikke nødvendigvis det samme som at alle starter inden året er slut.

På MereMobil.dk følger vi naturligvis udviklingen.

Dette skal du vide om Android 8.0 Oreo

Mere til historien

Generelt har opdateringer af nye Android versioner lange udsigter. Årsagen er blandt andet de mange ændringer som producenterne tilføjer til Android-systemet.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram