Huawei Mate 10 bliver dyrere end iPhone X

26

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter om Huawei Mate 10, så bliver den dyrere end iPhone X, som ellers har fået mange til at måbe. Se prisen her.

Huawei Mate 10 (Foto: Concept Creator)
Huawei Mate 10 (Foto: Concept Creator)

Apple offentliggjorde tidligere på måneden deres nye iPhone-modeller. Hvor særligt den særlige jubilæumsmodel iPhone X, som kommer i handlen i starten af november måned, har vakt en del medieomtale. Grunden til dette er blandt andet, at prisen er på over 10.000 danske kroner for den dyreste variant.

 – iPhone X – det er prisen for 10-års iPhonen i Danmark

Men måske man bare skal vænne sig til, at smartphones bliver dyrere og dyrere – og når det niveau. Det virker i hvert fald til, at konkurrenterne følger Apple.

De nyeste rygter om Huawei Mate 10 lyder, at Pro-modellen får en pris på 1.138 amerikanske dollars i den dyreste konfiguration. Det skriver GSMArena.com.

 – Nye vedholdende rygter om Huawei Mate 10

Modellen til 1.138 dollars vil byde på 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Den største iPhone X med samme lagerkapacitet koster 1.149 dollars.

Huawei ventes også, at ville offentliggøre Mate 10 i andre varianter mandag den 16. oktober 2017. Nemlig i en ”almindelig” variant, som hedder Mate 10 og mere ”prisvenlig” Mate 10 Lite.

 – Huawei MAte 10 kommer i tre forskellige varianter

MereMobil.dk holder dig opdateret omkring nyhederne i forbindelse med Huaweis event i midten af oktober. Indtil nu har de ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Mere til historien

De danske teleselskaber mener heller ikke, at den høje pris på iPhone X vil afholde mobilkøberne fra at erhverve sig Apples nye flagskib. Om Huaweis brand er godt nok i Danmark til, at kunderne vil bruge en mindre formue på Mate 10 Pro er uvist. Men flere og flere køber mobiltelefonerne på de forskellige afdragsordninger og oplever derfor måske ikke prisen så markant, da det blot drejer sig om x-antal kroner mere om måneden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer