Huawei Mate 10 bliver dyrere end iPhone X

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter om Huawei Mate 10, så bliver den dyrere end iPhone X, som ellers har fået mange til at måbe. Se prisen her.

Huawei Mate 10 (Foto: Concept Creator)

Huawei Mate 10 (Foto: Concept Creator)

Apple offentliggjorde tidligere på måneden deres nye iPhone-modeller. Hvor særligt den særlige jubilæumsmodel iPhone X, som kommer i handlen i starten af november måned, har vakt en del medieomtale. Grunden til dette er blandt andet, at prisen er på over 10.000 danske kroner for den dyreste variant.

 - iPhone X - det er prisen for 10-års iPhonen i Danmark

Men måske man bare skal vænne sig til, at smartphones bliver dyrere og dyrere – og når det niveau. Det virker i hvert fald til, at konkurrenterne følger Apple.

De nyeste rygter om Huawei Mate 10 lyder, at Pro-modellen får en pris på 1.138 amerikanske dollars i den dyreste konfiguration. Det skriver GSMArena.com.

 - Nye vedholdende rygter om Huawei Mate 10

Modellen til 1.138 dollars vil byde på 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Den største iPhone X med samme lagerkapacitet koster 1.149 dollars.

Huawei ventes også, at ville offentliggøre Mate 10 i andre varianter mandag den 16. oktober 2017. Nemlig i en ”almindelig” variant, som hedder Mate 10 og mere ”prisvenlig” Mate 10 Lite.

 - Huawei MAte 10 kommer i tre forskellige varianter

MereMobil.dk holder dig opdateret omkring nyhederne i forbindelse med Huaweis event i midten af oktober. Indtil nu har de ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Mere til historienn

De danske teleselskaber mener heller ikke, at den høje pris på iPhone X vil afholde mobilkøberne fra at erhverve sig Apples nye flagskib. Om Huaweis brand er godt nok i Danmark til, at kunderne vil bruge en mindre formue på Mate 10 Pro er uvist. Men flere og flere køber mobiltelefonerne på de forskellige afdragsordninger og oplever derfor måske ikke prisen så markant, da det blot drejer sig om x-antal kroner mere om måneden.

OPDATERET: Android 9 Pie på vej til Huawei Mate 10 Pro

Android 9 Pie kommer til Huawei Mate 10 Pro. Senere følger andre modeller.  Huawei Danmark oplyser, at opdateringen ikke er klar endnu.

(mere…)
Huawei: P20- og Mate 10-serien har nået kæmpe milepæl

Huawei har frigivet interessante oplysninger og flotte milepæle. Salgstallene for P20- og Mate 10-serien blev tilgængelige på IFA.

(mere…)
Huawei giver Mate 10 Lite ansigtsgenkendelse

En kommende softwareopdatering udstyrer Huawei Mate 10 Lite med ansigtsgenkendelse og nye AR-funktioner.

(mere…)
Huawei svarer på anklager om falske brugeranmeldelser

Ifølge Huawei skyldes opfordringen til falske brugeranmeldelser af Mate 10 Pro en intern fejl.

(mere…)
Huawei opfordrede til falske Mate 10 Pro anmeldelser

Huawei er blevet afsløret i at opfordre amerikanere til at lave falske anmeldelser af Mate 10 Pro, der snart kan købes i USA.

(mere…)
Huawei får Mate 10 Pro på hylderne i USA

Spionage-skyggen forhindrende Huaweis salgsaftale med AT&T, men Mate 10 Pro kommer alligevel på det amerikanske marked. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram