Apple Watch får stor opdatering watchOS 4

0

Aktivitet er en af hovedpunkterne i den seneste udgave, watchOS 4, af styresystemet til Apples smartwatch. Du kan downloade watchOS 4 nu.

Hvor meget bevæger du dig?

Du ved det måske ikke, men hvis du har et Apple Watch om håndleddet vil du for fremtiden vide det lidt mere præcist. For watchOS 4, som for nylig debuterede byder på en række nye features, der gør Apple Watch bedre til at holde øje med skridt og cykeltur. Og så hjælper det brugeren med at opnå nye mål. Det oplyser Apple på sin hjemmeside.

 – Apple Watch Series 3 – dansk pris og tilgængelighed

Apple Watch med watchOS 4 kan give sin bruger inspiration til at nå sine mål. Ifølge Apple vil uret om morgenen leverer en inspirerende besked, der skal hjælpe brugeren med opfyldes sin mål. Også om aftenen vil uret give en besked. Her er der eksempelvis tale om at uret opfordrer til en gåtur, så man kan nå sit daglige skridt-mål.

Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 3 med LTE understøtter watchOS 4. Modellen med mobildata kommer dog ikke til Danmark i første omgang. (Foto: Apple)

Hvis man når sine mål for en given måned vil Apple Watch spille en animation, der fejrer præstationen.

 – Apple Watch Series 3 er en realitet

Som noget nyt er Apple Watch med watchOS 4 i stand til at kommunikere med fitness-udstyr. Det tæller eksempelvis udstyr fra Cybex og Techno Gym. Udstyret vil kun fortælle Apple Watch om kalorieforbrænding, tag per minut og meget mere.

Ud over fitness-orienterede features kommer watchOS 4 også med en række af de egenskaber, som iOS 11 giver til iOS-apparater. Det tæller eksempelvis en opdateret udgave af Siri samt mulighed for at overføre penge mellem kontakter via Apple Pay. Sidstnævnte kræver dog, at Apple Pay er tilgængeligt, men tjenesten skulle være på vej til Danmark.

watchOS 4 er tilgængelig på samtlige Apple Watch-ure. Det kræver dog, at ens iPhone er opdateret til iOS 11. Det betyder, at kun folk med iPhone 5S og nyere kan nyde godt af watchOS 4 på deres Apple Watch.

 – Nu kan du downloade iOS 11 til iPhone og iPad

Du kan downloade watchOS 4 nu.

Mere til historien

Apple præsenterede d. 12 september et nyt Apple Watch med indbygget data-forbindelse. Denne udgave kommer ikke til Danmark, og danskerne må i stedet nøjes med en opdateret udgave Wi-Fi-udgave.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer