Apple Watch Series 3 er en realitet

Apple er verdens største ur-producent. Det fejres med Apple Watch 3 der har indbygget mobilmodul. Denne udgave kommer ikke til Danmark.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 (Foto: Apple)

Apple lancerede første generation af deres Apple Watch for omkring to et halvt år siden. Sidste år var de så klar med Apple Watch Series 2.

Apple Watch Series 2 var en opgradering på flere punkter. Det har betydet, at de har formået at forøge deres salg med 50 procent det seneste år.

Salget af Apple Watch er nu så godt, at Apple har overhalet Rolex i salg af ure. Rolex har tidligere været den største ur-producent på verdensplan, men den titel har Apple nu overtaget.

Ifølge Tim Cook, Apples CEO, så er kundetilfredsheden på hele 97 procent. Det oplyste han fra scenen i Steve Jobs Theater ved præsentationen.

Apple Watch Series 3

I dag er Apple så klar med offentliggørelsen af Apple Watch Series 3. Ganske som rygterne har forudsagt kommer uret med indbygget telefonmodul. Du kan ringe fra uret uden at have din iPhone med samt modtage beskeder og høre musik. Det nye Apple Watch understøtter både 3G og 4G. Simkortet er indbygget – kendt som eSIM.

Apple Watch Series 3 (Foto: Apple)

Apple Watch Series 3 (Foto: Apple)

Apple Watch Series 3 giver også mulighed for streaming af musik fra Apple Music.

Designet minder en del om designet på de to første generationer. Urkassen er præcis samme størrelse, som sidste års model. Dog er den en anelse tykkere, hvilket svarer til to stykker papir. Dette er for at gøre plads til telefonmodulet.

Men Apple Watch Series 3 er pakket med teknologi og en dual-core processor, som er op til 70 procent hurtigere end sidste års model. Apple Watch Series 3 er det mest avancerede Apple Watch til dato, lyder det fra Apple.

Siri kan nu også tale på Apple Watch Series 3, så man ikke behøver kigge på skærmen ved brug af Siri.

Apple Watch Series 3 facts

Apple Watch Series 3 facts (Foto: Apple)

Softwaren watchOS 4 giver mulighed for, at måle nye pulsdata, som hvilepuls. Denne software er tilgængelig tirsdag den 19. september 2017 og understøtter også Apple Watch Series 1 og Series 2.

Kedelig nyhed…

Alle de muligheder, som Apple Watch Series 3 med indbygget SIM-kort giver, er desværre forbeholdt udvalgte lande, hvor Apple har indgået samarbejde med operatører.

Dette er ikke muligt på det danske marked i første omgang. Derfor er det heldigt, at du også kan få Apple Watch Series 3 i en variant uden indbygget simkort – og altså uden mulighed for mobildata. Det er altså ikke eSIM-udgaven der kommer på det danske marked.

Apple Watch Series 3 kommer blandt andet i farverne Gold Aluminum og Grayish.

Uret kan forudbestilles fra 15. september og købes fra den 22. september 2017. Dette gælder også Danmark.

Tre facts om Apple Watch Series 3

– På et enkelt år har Apple forøget salget af Apple Watch med 50 %
– Tidligere var Rolex nummer ét på listen over ure i verden. Den plads har Apple Watch nu
– Apple Watch har en kundetilfredshed på 97 %

Kilde Tim Cook, CEO, Apple, 12. september 2017

Mere til historien

Pulsmåleren på Apple Watch er verdens mest anvendte pulsmåler. Apple Watch vil nu give besked hvis din puls stiger på det tidspunkt hvor du ikke er aktiv. Apple Heart Study er en anden nyhed. Denne kender din normale hjerterytme ud fra de jævnlige målinger. Derfor kan den også detektere hvis hjerterytmen pludselig er anderledes end normalt.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram