Denne uges mobilnyheder – uge 34

UGE 34: Android 8.0 Oreo offentliggjort. Samsung har præsenteret Galaxy Note 8 og vi har testet Nokia 8. Få ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederDen seneste uge har været utrolig begivenhedsrig. Ikke alene har Google offentliggjort navnet og den endelige næste store Android-opdatering, der altså helt som ventet blev Android 8.0 Oreo. Men Samsung har også afsløret deres flagskib for dette efterår – Galaxy Note 8. I øvrigt en telefon, som bliver rigtig dyr. Se priser og tilgængelig for det danske marked.

Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

Hver gang en ny Android-version offentliggøres er det store spørgsmål altid, hvilke enheder kan opdateres og ikke mindst hvornår. MereMobil.dk har forsøgt at se nærmere på, hvilke modeller fra de forskellige producenter vi tror får opdateringen. HTC har meldt ud, hvilke af deres som er sikre og HTC U11 ligger først på listen.

Disse telefoner tror vi får Android 8.0 Oreo

Samsung har i øvrigt hentet hjælp udefra til Galaxy Note 8, så de forhåbentlig undgår katastrofen atter rammer igen i år med batterier som eksploderer.

Samsung hyrer ekstern hjælp til at forhindre eksploderende batterier i Note 8

Vi har den forgangne uge haft Nokia 8 i hænderne. Nokia 8 er det første flagskib fra Nokia i den nye æra, og vi har testet den på kryds og tværs. Du kan læse vores uddybende test i linket herunder.

TEST: Nokia 8 – en værdig konkurrent til de store spillere

Sikkert er det i hvert fald, at det bliver spændende at se hvad Nokia har i ærmet i fremtiden. Med Nokia 8 kan de sagtens konkurrere mod de eksisterende Android-topmodeller på markedet.

Læs mere om det og de øvrige nyheder fra ugen der er gået.

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 34

  1. WEB-TV: Nokia 8 – her er mine første indtryk
  2. Disse telefoner tror vi får Android 8.0 Oreo
  3. Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide
  4. iPhone 8 kommer med 512 GB intern hukommelse
  5. Android O er Android Oreo, siger læk fra Google
  6. Batteriløse mobiltelefoner er på vej
  7. Samsung giver Note 8 fans i Danmark en lille overraskelse
  8. Opdatering til Android 8.0 Oreo har lange udsigter
  9. TEST: Nokia 8 – en værdig konkurrent til de store spillere
  10. Samsung Galaxy Note 8 – her er den

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram