Android O er Android Oreo, siger læk fra Google

Android Oreo bliver navnet på den næste store Android-version. En smutter fra Google har måske bekræftet navnet.

Android Oreo

Android O Eclipse (Foto: Google)

Som altid er der spekulationer om navnet på den næste store Android-udgivelse. Denne gang er ingen undtagelse. Android O har hidtil været kodenavnet, men helt som ventet bliver ”O” nu erstattet med ”Oreo”.

Google har lagt en Android O eclipse teaser på Google+ med filnavnet ”GoogleOreo_Teaser_0817_noDroids (1).mp4”. Det er Android Police, der har pillet Googles opdatering fra hinanden. Siden er dette indlæg fjernet fra Google+.

Vi kan naturligvis ikke vide, om Oreo bare har været et internt navn, som Google har brugt til at forvirre alle nysgerrige med, men svaret kommer mandag den 21. August hvor Google, ud over navnet, vil afsløre hele Android O for offentligheden.

Den 21. august er samtidigt datoen for en total solformørkelse der rammer tværs over USA. Hvis du er nysgerrig efter solformørkelsen kan du følge den via et livefeed fra NASA. Hvis det er Googles nye søde tand du har interesse i så følg med på den officielle Android O eclipse side.

Google Android Lawn

Google Android Lawn, haven på Googleplex med Android figurer, bliver Android opdateret med en Android O figur (Foto: MereMobil.dk)

Android O kom i den første udviklerversion den 21. marts 2017. Denne blev tilgængelig på Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Pixel og Pixel smartphone. Det er stadig for tidligt at sige noget om hvornår Android O vil blive tilgængelig bredt på Android-telefonerne, men går det som med de andre versioner, kan der sagtens gå rigtigt lang tid.

Den nuværende nyeste version, Android Nougat, er lige nu kun tilgængelig på 11,5 af Android telefonerne på markedet. Versionen blev tilgængelig den 22. august 2016.

Der kommer mange nyheder i den næste Android-version. En af de mest omtalte er den nye pakke af emojis der følger med systemet.

Mere til historien

Android O er allerede nu meldt ud til at komme på OnePlus 3 og OnePlus 3T. Nokia siger at Android O kommer på Nokia 3, 5, 6 og 8.

Læs også:
WEB-TV: Her er mine første indtryk af Nokia 8

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram