Android O er Android Oreo, siger læk fra Google

Android Oreo bliver navnet på den næste store Android-version. En smutter fra Google har måske bekræftet navnet.

Android Oreo

Android O Eclipse (Foto: Google)

Som altid er der spekulationer om navnet på den næste store Android-udgivelse. Denne gang er ingen undtagelse. Android O har hidtil været kodenavnet, men helt som ventet bliver ”O” nu erstattet med ”Oreo”.

Google har lagt en Android O eclipse teaser på Google+ med filnavnet ”GoogleOreo_Teaser_0817_noDroids (1).mp4”. Det er Android Police, der har pillet Googles opdatering fra hinanden. Siden er dette indlæg fjernet fra Google+.

Vi kan naturligvis ikke vide, om Oreo bare har været et internt navn, som Google har brugt til at forvirre alle nysgerrige med, men svaret kommer mandag den 21. August hvor Google, ud over navnet, vil afsløre hele Android O for offentligheden.

Den 21. august er samtidigt datoen for en total solformørkelse der rammer tværs over USA. Hvis du er nysgerrig efter solformørkelsen kan du følge den via et livefeed fra NASA. Hvis det er Googles nye søde tand du har interesse i så følg med på den officielle Android O eclipse side.

Google Android Lawn

Google Android Lawn, haven på Googleplex med Android figurer, bliver Android opdateret med en Android O figur (Foto: MereMobil.dk)

Android O kom i den første udviklerversion den 21. marts 2017. Denne blev tilgængelig på Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Pixel og Pixel smartphone. Det er stadig for tidligt at sige noget om hvornår Android O vil blive tilgængelig bredt på Android-telefonerne, men går det som med de andre versioner, kan der sagtens gå rigtigt lang tid.

Den nuværende nyeste version, Android Nougat, er lige nu kun tilgængelig på 11,5 af Android telefonerne på markedet. Versionen blev tilgængelig den 22. august 2016.

Der kommer mange nyheder i den næste Android-version. En af de mest omtalte er den nye pakke af emojis der følger med systemet.

Mere til historien

Android O er allerede nu meldt ud til at komme på OnePlus 3 og OnePlus 3T. Nokia siger at Android O kommer på Nokia 3, 5, 6 og 8.

Læs også:
- WEB-TV: Her er mine første indtryk af Nokia 8

Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

(mere…)
Toneangivende Android-telefoner fra Kina er proppet med spyware

UNDERSØGELSE: Kinesiske top-mobiler med Android er et mareridt ud i privatliv, konkluderer undersøgelse. Angiveligt er Europa ikke ramt.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – Unpacked event lækket

Samsung holder angiveligt Unpacked event for den kommende Galaxy S23-serie tidligere end ventet. Se datoen for Unpacked 2023 her.

(mere…)
Oppo lover opdateringer i længere tid

Oppo-telefonerne opdateres fra 2023 i længere tid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram