Android O giver nye design til Googles emojis

0

Google ændrer deres emojis i Android O. De kommer nu til at minde mere om andre emoji-designs. Se en smagsprøve her.

Android emoji icons
Udviklingen i Android emojis fra Android 7 til Android O (Grafik: MereMobil.dk + Emojipedia)

Google er klar med en større designændring til deres emojis med den kommende Android O-version. De små ”gule emoji klatter” kommer nu til at ligne emoji-designs, som kendes fra andre platforme eller producenters tilpasninger.

 – MoMA-museet udstiller de første emojis

Det er hjemmesiden Emojipedia, der har fået eksklusiv adgang til de nye Google emojis. Der senere vil blive implementeret i Android O, som ventes at være klar i tredje kvartal i år.

Bliv klogere på, hvad Jason Cornwell, der er ansvarlig for Googles brugeroplevelser, udtaler omkring de kommende emojis til hjemmesiden Fast Company.

 – Fejl i de nye Samsung emojis

Det er fejlkommunikation, der har været medvirkende årsag til dette redesign. Det blev blandt andet dokumenteret af en række ph.d.-studerende sidste år. Hvor det fremgik, at forskellige emojis kunne fejl tolkes på de forskellige platforme. Derfor ville Google forene deres emojis med de øvrige designs.

Ikonudvikling på Android (Grafik: Emojipedia)
Ikonudvikling på Android (Grafik: Emojipedia)

Producenter som HTC, LG og Samsung benytter deres egne emoji-designs – og altså ikke Googles.

Du kan se alle de nye Google-emojis på Emojimedias oversigt her. Med det nye design bliver Google først til at understøtte den seneste Emoji 5.0-version, som er en del af Unicode 10.0-standarden. Det betyder, at der vil være 2.668 emojis i forhold til de 1.791 der er i Android 7 Nougat.

 – Flere nye emojis på vej til sommer

Mere til historien

Læs mere om Android O her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer