Flere nye emojis på vej til sommer

En række nye humørikoner er på vej. I løbet af sommeren vil 48 nye emojis indgå i Unicode 10, og senere vil de være at finde på din mobil.

Emojis til Unicode 10 2017 - det er i skrivende stund endnu uvist, hvilke der ikke alligevel blev godkendt af Unicode Consortium

Emojis til Unicode 10 2017 - det er i skrivende stund endnu uvist, hvilke der ikke alligevel blev godkendt af Unicode Consortium

Unicode 10 skrifttegnstandarden vil fra den 30. juni få tilføjet 48 nye emojis. Oprindeligt var det meningen, at der kom 54 nye emojis, men listen er altså blevet skåret lidt ned og indeholder ”kun” 48 nye humørikoner.

 - Flere nye emojis meldes på vej i 2017

Der er i dag mere end 1.700 forskellige emojis i Unicode 9, og det er organisationen Unicode Consortium, som udpeger disse. Efterfølgende designes ikonerne af de forskellige applikationsudbydere, som Facebook, Apple, Google og Samsung. De kan derfor også komme hos den ene udbyder tidligere end hos de andre.

Nogle af de forventede emojis er: et ansigt med et hævet øjenbryn, ansigt med lukkede læber dækket af finger, ansigt med åben mund og opkast, barn, broccoli, ansigt i chok og hoved der eksploderer, halstørklæde, handsker, hjerne, Jeg elsker dig-håndtegn, kop med sugerør, saltkringle, sandwich og en kasket med en ”smiley” på. Det er pt. uvist, hvilke af de tidligere udvalgte emojis, som altså ikke kommer med alligevel.

Det er uvist, hvornår de nye 48 emojis vil være at finde på mobilen. Først skal de nemlig indkodes på din enhed eller apps skrifttype. Det kan tage adskillige måneder.

 - MoMA-museet udstiller de første emojis

Mere til historien

Butikskæden Tiger har også tidligere lanceret en serie emojis, der er udviklet til smartphones med både iOS og Android.

iOS 16.4 og iPadOS 16.4 tilføjer nye emojis

Apple har sendt iOS 16.4 og iPadOS 16.4 ud i betatest. Elsker du emojis, så er der nye emojis at glæde sig til.

(mere…)
Her er de mest populære emojis - 2022

De fleste kender nogen, som går amok med de små søde figurer - emojis. Se her de mest populære emojis i 2022.

(mere…)
Er dette næste års emojis?

Her får du et indblik i, hvilke nye emojis der kan være på vej.

(mere…)
Har du set de nye emojis? En grim trold venter

De nye emojis, som den gravide mand eller hænderne som folder et hjerte, er klar på iPhone og iPad med iOS 15.4. Men også på vej til Android og Windows.

(mere…)
Her er de mest populære emojis i 2021

Den mest populære emoji har ligget på førstepladsen siden 2019, men der er også nyt på listen. Se de mest benyttede emojis her.

(mere…)
Så er der nye emojis på vej

Nye emojis er offentliggjort. Denne gang er der 37 nye emojis klar med Unicode version 14.0.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram