Flere nye emojis på vej til sommer

0

En række nye humørikoner er på vej. I løbet af sommeren vil 48 nye emojis indgå i Unicode 10, og senere vil de være at finde på din mobil.

Emojis til Unicode 10 2017 - det er i skrivende stund endnu uvist, hvilke der ikke alligevel blev godkendt af Unicode Consortium
Emojis til Unicode 10 2017 – det er i skrivende stund endnu uvist, hvilke der ikke alligevel blev godkendt af Unicode Consortium

Unicode 10 skrifttegnstandarden vil fra den 30. juni få tilføjet 48 nye emojis. Oprindeligt var det meningen, at der kom 54 nye emojis, men listen er altså blevet skåret lidt ned og indeholder ”kun” 48 nye humørikoner.

 – Flere nye emojis meldes på vej i 2017

Der er i dag mere end 1.700 forskellige emojis i Unicode 9, og det er organisationen Unicode Consortium, som udpeger disse. Efterfølgende designes ikonerne af de forskellige applikationsudbydere, som Facebook, Apple, Google og Samsung. De kan derfor også komme hos den ene udbyder tidligere end hos de andre.

Nogle af de forventede emojis er: et ansigt med et hævet øjenbryn, ansigt med lukkede læber dækket af finger, ansigt med åben mund og opkast, barn, broccoli, ansigt i chok og hoved der eksploderer, halstørklæde, handsker, hjerne, Jeg elsker dig-håndtegn, kop med sugerør, saltkringle, sandwich og en kasket med en ”smiley” på. Det er pt. uvist, hvilke af de tidligere udvalgte emojis, som altså ikke kommer med alligevel.

Det er uvist, hvornår de nye 48 emojis vil være at finde på mobilen. Først skal de nemlig indkodes på din enhed eller apps skrifttype. Det kan tage adskillige måneder.

 – MoMA-museet udstiller de første emojis

Mere til historien

Butikskæden Tiger har også tidligere lanceret en serie emojis, der er udviklet til smartphones med både iOS og Android.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer