Butikskæden Tiger bag nye emojis til iOS og Android

0

127 nye emojis er på vej til iOS og Android, som vil blive opdateret hver måned. I december er der selvfølgelig juletema med nisser og kager.

Tigerkæden klar med Emojis til Android og iOS
Tigerkæden klar med Emojis til Android og iOS

Butikskæden Tiger har, som det første danske firma, lanceret en serie emojis, der er udviklet til smartphones med både iOS og Android.

Emojis er blevet mere og mere udbredt, og danskerne har taget den måde at udtrykke sig bedre og mere levende i en SMS-besked til sig.

 – iOS 9.1 indeholder nye emoji’s

Faktisk er disse emojis blevet så populære, at Dansk Sprognævn sidste år tilføjede ”emoji” til det danske sprog.

Tiger står selv bag designet af de nye emojis, som er gratis og desuden vil få en månedlig opdatering.

– ”Tiger vil gerne bringe mennesker sammen og gøre dem glade. Det er i den ånd, vi har udviklet og designet Tiger emojis, så man kan sende sjove og anderledes emojis til dem, man holder af. De er naturligvis gratis og består blandt andet af nisser, Tigers egen havfrue og en masse andre sjove og skæve figurer. Vi er enormt spændte på, hvilke nye måder folk vil bruge vores emojis på,” udtaler Linda Ghabain, Social Media Manager hos Tiger.

 – Nye iOS-emojis kommer snart til Android

De nye Tiger-emojis kan bruges i programmer som WhatsApp, iMessage, Messenger og de forskellige telefoners egne besked-programmer.

Tigers emojis består af 127 nye emojis, 37 nye stickers og GIFs, som alle er tegnet af Tigers designafdeling i København. Tigers emojis vil blive opdateret hver måned, så der er emojis til enhver situation. I den første udgave er der naturligvis julestemning at finde blandt de nye emojis.

Du kan downloade Tigers emojis gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Du kan læse mere om Tigers emojris her.

Mere til historien

I sidste uge kårede Oxford Dictionary endda en emoji, der græder af grin til ”word of the year 2015”. Det er første gang, Oxford Dictionary kårer en emoji som årets ord efter en ekstrem stigning i brugen af emojis i 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer