Flere nye emojis meldes på vej i 2017

0

Du kan se frem til endnu flere nye emojis til din smartphone. Faktisk er hele 54 nye emojis på vej næste år. Se nogle af dem her.

Nye emoji's på vej i 2017 fra Unicode (Kilde: Unicode)
Nye emoji’s på vej i 2017 fra Unicode (Kilde: Unicode)

Der findes en masse emojis allerede. Den seneste opgørelse viser, at der findes mere end 1.800 forskellige. Trods det kommer der løbende flere til. De mange emoji’s tilpasses nemlig vores liv.

 – Nye iOS-emoji’s kommer snart til Android

Og i løbet af 2017 er det altså nu offentliggjort, at det forventes mindst 54 nye emojis finder vej med Unicode 10-emojis.

Det er organisationen Unicode Consortium, der udvælger og bestemmer hvilke emojis, som skal ”udgives”.

Unicode Consortium står også bag det udkast, hvor de 54 nye emojis præsenteres. Der kan dog komme ændringer i antallet og deres udformning. Dette sker jævnligt, at der kommer lidt ændringer.

Det er i skrivende stund heller ikke alle de 54 emojis, som indgår i udkastet, der er designet færdigt.

 – Butikskæden Tiger bag nye emojis til iOS og Android

Nogle af de forventede emojis er: et ansigt med et hævet øjenbryn, ansigt med lukkede læber dækket af finger, ansigt med åben mund og opkast, barn, broccoli, ansigt i chok og hoved der eksploderer, halstørklæde, handsker, hjerne, Jeg elsker dig-håndtegn, kop med sugerør, saltkringle, sandwich og en kasket med en ”smiley” på.

Du kan se de enkelte forslag ved at klikke på de links, som er på Unicode Consortiums udkast.

Når først de mange emojis er klar i det design, som Apple, Samsung, Google, Facebook m.v. benytter sendes de ud til forbrugerne. Denne udsendelse sker via en opdatering og derfor er de ikke klar til alle smartphones samtidig.

 – MoMA-museet udstiller de første emojis

Mere til historien

Det er fuldstændig som med eksempelvis en Android-opdatering, der går også lang tid fra Google er færdig med den og til producenterne er klar med den på deres smartphones.

Fejl i de nye Samsung emojis

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer