Flere nye emojis meldes på vej i 2017

Du kan se frem til endnu flere nye emojis til din smartphone. Faktisk er hele 54 nye emojis på vej næste år. Se nogle af dem her.

Nye emoji's på vej i 2017 fra Unicode (Kilde: Unicode)

Nye emoji’s på vej i 2017 fra Unicode (Kilde: Unicode)

Der findes en masse emojis allerede. Den seneste opgørelse viser, at der findes mere end 1.800 forskellige. Trods det kommer der løbende flere til. De mange emoji’s tilpasses nemlig vores liv.

 – Nye iOS-emoji’s kommer snart til Android

Og i løbet af 2017 er det altså nu offentliggjort, at det forventes mindst 54 nye emojis finder vej med Unicode 10-emojis.

Det er organisationen Unicode Consortium, der udvælger og bestemmer hvilke emojis, som skal ”udgives”.

Unicode Consortium står også bag det udkast, hvor de 54 nye emojis præsenteres. Der kan dog komme ændringer i antallet og deres udformning. Dette sker jævnligt, at der kommer lidt ændringer.

Det er i skrivende stund heller ikke alle de 54 emojis, som indgår i udkastet, der er designet færdigt.

 – Butikskæden Tiger bag nye emojis til iOS og Android

Nogle af de forventede emojis er: et ansigt med et hævet øjenbryn, ansigt med lukkede læber dækket af finger, ansigt med åben mund og opkast, barn, broccoli, ansigt i chok og hoved der eksploderer, halstørklæde, handsker, hjerne, Jeg elsker dig-håndtegn, kop med sugerør, saltkringle, sandwich og en kasket med en ”smiley” på.

Du kan se de enkelte forslag ved at klikke på de links, som er på Unicode Consortiums udkast.

Når først de mange emojis er klar i det design, som Apple, Samsung, Google, Facebook m.v. benytter sendes de ud til forbrugerne. Denne udsendelse sker via en opdatering og derfor er de ikke klar til alle smartphones samtidig.

 – MoMA-museet udstiller de første emojis

Mere til historien

Det er fuldstændig som med eksempelvis en Android-opdatering, der går også lang tid fra Google er færdig med den og til producenterne er klar med den på deres smartphones.

Fejl i de nye Samsung emojis

Du får nye emojis på din iPhone til foråret

Når foråret kommer, så er 118 emojis på vej til din iPhone, hvor nogle er helt nye, mens andre er nye varianter af eksisterende.

(mere…)
iOS 16.4 og iPadOS 16.4 tilføjer nye emojis

Apple har sendt iOS 16.4 og iPadOS 16.4 ud i betatest. Elsker du emojis, så er der nye emojis at glæde sig til.

(mere…)
Her er de mest populære emojis – 2022

De fleste kender nogen, som går amok med de små søde figurer - emojis. Se her de mest populære emojis i 2022.

(mere…)
Er dette næste års emojis?

Her får du et indblik i, hvilke nye emojis der kan være på vej.

(mere…)
Har du set de nye emojis? En grim trold venter

De nye emojis, som den gravide mand eller hænderne som folder et hjerte, er klar på iPhone og iPad med iOS 15.4. Men også på vej til Android og Windows.

(mere…)
Her er de mest populære emojis i 2021

Den mest populære emoji har ligget på førstepladsen siden 2019, men der er også nyt på listen. Se de mest benyttede emojis her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram