Er dette næste års emojis?

Her får du et indblik i, hvilke nye emojis der kan være på vej.

Se flere forslag fra Emojipedia til emojis anno 2023. Foto: Emojipedia

Emojis kan mange gange være svære at gennemskue. Hvad pokker betyder for eksempel en mellemfornøjet og “gennemsigtig” smiley, som er omkranset af en stiplet linje?

Sådan en pjort kommer ikke i anvendelse hos undertegnede. Og sådan vil det nok også for langt de fleste, som nu er dukket op som “gode” på næste års emojis.

Det er The Unicode Consortium, der som sædvanlig er i gang med en proces, der skal føre frem til emojis anno 2023.

Og det er Emojipedia der har skruet hosstående nye bud sammen. Og lad det være sagt med det samme; der er langt mellem de emojis, som jeg kan anvende i det daglige.

Umiddelbart er det bedste skud i bøssen på en emoji, som jeg ser som anvendelig mulighed er en overrasket/måbende smiley, som ryster på hovedet.

Dertil er der de klassiske hjerter, som i dette oplæg indeholder et sort (måske mørkegråt?) hjerte, og endelig er der en afvisende/skubbende hånd i adskillige hudfarver.

Det er omvendt svært at forestille, at en englevinge eller et stykke ingefær eller sågar en gås kommer i brug.

Emojipedia samlede forslag som er givet videre til The Unicode Consortium. Foto: Emojipedia

Ergo står vi foran endnu en bunke emojis, som kun vil forplumre og besværliggøre brugen af de ellers udmærkede grafiske udtryksmidler.

Det bliver til september, at The Unicode Consortium vil tage stilling til, hvilke af disse emojis der skal med i Emoji 15. Eller om der overhovedet er nogen, som skal med i det omfattende emoji-bibliotek.

De emojis, som du kan se på de to billeder, er udarbejdet af respektable Emojipedia, som er en slags oversigtsside over alverdens emojis. Det er ottende år i træk Emojipedia har indsendt sine forslag til The Unicode Consortium.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Da emojis skal være tilgængelige i Googles Android og Apples iOS, er det i sidste ende techgiganter som Google og Apple, der udvælger, hvilke emojis de vil tilbyde deres brugere. Og ikke mindst det endelige udtryk.

Du får nye emojis på din iPhone til foråret

Når foråret kommer, så er 118 emojis på vej til din iPhone, hvor nogle er helt nye, mens andre er nye varianter af eksisterende.

(mere…)
iOS 16.4 og iPadOS 16.4 tilføjer nye emojis

Apple har sendt iOS 16.4 og iPadOS 16.4 ud i betatest. Elsker du emojis, så er der nye emojis at glæde sig til.

(mere…)
Her er de mest populære emojis – 2022

De fleste kender nogen, som går amok med de små søde figurer - emojis. Se her de mest populære emojis i 2022.

(mere…)
Har du set de nye emojis? En grim trold venter

De nye emojis, som den gravide mand eller hænderne som folder et hjerte, er klar på iPhone og iPad med iOS 15.4. Men også på vej til Android og Windows.

(mere…)
Her er de mest populære emojis i 2021

Den mest populære emoji har ligget på førstepladsen siden 2019, men der er også nyt på listen. Se de mest benyttede emojis her.

(mere…)
Så er der nye emojis på vej

Nye emojis er offentliggjort. Denne gang er der 37 nye emojis klar med Unicode version 14.0.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram