HTC U11 får Android 8.0 Oreo i fjerde kvartal

HTC har oplyst, at deres nyeste flagskib HTC U11 bliver den første model, der får Android 8.0 Oreo. Og det bliver i løbet af fjerde kvartal.

HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017 (Kilde: HTC)
HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017 (Kilde: HTC)

HTC har været hurtige til at melde ud, hvilke af deres modeller som i hvert fald opdateres til Android 8.0 Oreo. Og nu er de også klar med meldingen om, hvornår det nogenlunde kan forventes de første modeller får opdateringen.

- Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

HTC har nemlig på deres officielle Twitter-profil oplyst, at HTC U11, HTC U Ultra og HTC 10 bliver de første telefoner, som får Android 8.0 Oreo. De oplyser også, at ejerne af HTC U11 bliver de allerførste, som får Android 8.0 Oreo. Opdateringen vil ”ramme” HTC U11-enhederne i løbet af fjerde kvartal. Et nærmere præcist tidspunkt er endnu ikke oplyst.

 - TEST: HTC U11 - HTCs bedste smartphone, nogensinde

We're excited to bring Android 8.0 to the HTC U11, U Ultra, & 10, beginning with U11 in Q4. Stay tuned for more Oreo details & new products! pic.twitter.com/Sb1DtAepQq

— HTC (@htc) August 24, 2017

Om også HTC U Ultra og HTC 10 vil modtage opdateringen i løbet af fjerde kvartal er ligeledes uvist på nuværende tidspunkt.

- HTC: Disse telefoner opdaterer vi til Android 8.0 Oreo

HTC vil på et senere tidspunkt komme med flere detaljer omkring opdateringen, samt om flere modeller vil blive opdateret.

Mere til historien

Du kan se hvilke modeller fra de forskellige producenter, at vi på MereMobil.dk håber og tror får opdateringen til Android 8.0 Oreo. Ifølge Google skulle det blive hurtigere og nemmere for mobilproducenterne, at få opdateringen hurtigere ud til deres forskellige modeller med Android 8.0 Oreo. Da Oreo angiveligt skulle løse (noget) af den langsomme proces, som det er, at få en ny Android-version rullet ud.

Læs også:
- HTC U11 på vej i Solar Red
- HTC bekræfter rygter om U11 softwareopdatering

Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
De vigtigste nyheder i iOS 16

OVERBLIK: Nyhederne omkring iOS 16-opdateringen til iPhone står i kø. Her er de vigtigste.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram