HTC U11 får Android 8.0 Oreo i fjerde kvartal

0

HTC har oplyst, at deres nyeste flagskib HTC U11 bliver den første model, der får Android 8.0 Oreo. Og det bliver i løbet af fjerde kvartal.

HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017 (Kilde: HTC)
HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017 (Kilde: HTC)

HTC har været hurtige til at melde ud, hvilke af deres modeller som i hvert fald opdateres til Android 8.0 Oreo. Og nu er de også klar med meldingen om, hvornår det nogenlunde kan forventes de første modeller får opdateringen.

Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

HTC har nemlig på deres officielle Twitter-profil oplyst, at HTC U11, HTC U Ultra og HTC 10 bliver de første telefoner, som får Android 8.0 Oreo. De oplyser også, at ejerne af HTC U11 bliver de allerførste, som får Android 8.0 Oreo. Opdateringen vil ”ramme” HTC U11-enhederne i løbet af fjerde kvartal. Et nærmere præcist tidspunkt er endnu ikke oplyst.

 – TEST: HTC U11 – HTCs bedste smartphone, nogensinde

Om også HTC U Ultra og HTC 10 vil modtage opdateringen i løbet af fjerde kvartal er ligeledes uvist på nuværende tidspunkt.

HTC: Disse telefoner opdaterer vi til Android 8.0 Oreo

HTC vil på et senere tidspunkt komme med flere detaljer omkring opdateringen, samt om flere modeller vil blive opdateret.

Mere til historien

Du kan se hvilke modeller fra de forskellige producenter, at vi på MereMobil.dk håber og tror får opdateringen til Android 8.0 Oreo. Ifølge Google skulle det blive hurtigere og nemmere for mobilproducenterne, at få opdateringen hurtigere ud til deres forskellige modeller med Android 8.0 Oreo. Da Oreo angiveligt skulle løse (noget) af den langsomme proces, som det er, at få en ny Android-version rullet ud.

Læs også:
HTC U11 på vej i Solar Red
HTC bekræfter rygter om U11 softwareopdatering

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer