HTC U11 får Android 8.0 Oreo i fjerde kvartal

HTC har oplyst, at deres nyeste flagskib HTC U11 bliver den første model, der får Android 8.0 Oreo. Og det bliver i løbet af fjerde kvartal.

HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017 (Kilde: HTC)
HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017 (Kilde: HTC)

HTC har været hurtige til at melde ud, hvilke af deres modeller som i hvert fald opdateres til Android 8.0 Oreo. Og nu er de også klar med meldingen om, hvornår det nogenlunde kan forventes de første modeller får opdateringen.

- Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

HTC har nemlig på deres officielle Twitter-profil oplyst, at HTC U11, HTC U Ultra og HTC 10 bliver de første telefoner, som får Android 8.0 Oreo. De oplyser også, at ejerne af HTC U11 bliver de allerførste, som får Android 8.0 Oreo. Opdateringen vil ”ramme” HTC U11-enhederne i løbet af fjerde kvartal. Et nærmere præcist tidspunkt er endnu ikke oplyst.

 - TEST: HTC U11 - HTCs bedste smartphone, nogensinde

We're excited to bring Android 8.0 to the HTC U11, U Ultra, & 10, beginning with U11 in Q4. Stay tuned for more Oreo details & new products! pic.twitter.com/Sb1DtAepQq

— HTC (@htc) August 24, 2017

Om også HTC U Ultra og HTC 10 vil modtage opdateringen i løbet af fjerde kvartal er ligeledes uvist på nuværende tidspunkt.

- HTC: Disse telefoner opdaterer vi til Android 8.0 Oreo

HTC vil på et senere tidspunkt komme med flere detaljer omkring opdateringen, samt om flere modeller vil blive opdateret.

Mere til historien

Du kan se hvilke modeller fra de forskellige producenter, at vi på MereMobil.dk håber og tror får opdateringen til Android 8.0 Oreo. Ifølge Google skulle det blive hurtigere og nemmere for mobilproducenterne, at få opdateringen hurtigere ud til deres forskellige modeller med Android 8.0 Oreo. Da Oreo angiveligt skulle løse (noget) af den langsomme proces, som det er, at få en ny Android-version rullet ud.

Læs også:
- HTC U11 på vej i Solar Red
- HTC bekræfter rygter om U11 softwareopdatering

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Asus afslører planerne for Android 13-opdateringen

Har du en Asus smartphone, så kan du her se hvornår du kan opdatere til Android 13. Asus har afsløret deres opdateringsplaner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram