HTC U11 får Android 8.0 Oreo i fjerde kvartal

HTC har oplyst, at deres nyeste flagskib HTC U11 bliver den første model, der får Android 8.0 Oreo. Og det bliver i løbet af fjerde kvartal.

HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017 (Kilde: HTC)
HTC U11 får Android 8.0 Oreo i løbet af fjerde kvartal 2017 (Kilde: HTC)

HTC har været hurtige til at melde ud, hvilke af deres modeller som i hvert fald opdateres til Android 8.0 Oreo. Og nu er de også klar med meldingen om, hvornår det nogenlunde kan forventes de første modeller får opdateringen.

Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

HTC har nemlig på deres officielle Twitter-profil oplyst, at HTC U11, HTC U Ultra og HTC 10 bliver de første telefoner, som får Android 8.0 Oreo. De oplyser også, at ejerne af HTC U11 bliver de allerførste, som får Android 8.0 Oreo. Opdateringen vil ”ramme” HTC U11-enhederne i løbet af fjerde kvartal. Et nærmere præcist tidspunkt er endnu ikke oplyst.

 – TEST: HTC U11 – HTCs bedste smartphone, nogensinde

We’re excited to bring Android 8.0 to the HTC U11, U Ultra, & 10, beginning with U11 in Q4. Stay tuned for more Oreo details & new products! pic.twitter.com/Sb1DtAepQq

— HTC (@htc) August 24, 2017

Om også HTC U Ultra og HTC 10 vil modtage opdateringen i løbet af fjerde kvartal er ligeledes uvist på nuværende tidspunkt.

HTC: Disse telefoner opdaterer vi til Android 8.0 Oreo

HTC vil på et senere tidspunkt komme med flere detaljer omkring opdateringen, samt om flere modeller vil blive opdateret.

Mere til historien

Du kan se hvilke modeller fra de forskellige producenter, at vi på MereMobil.dk håber og tror får opdateringen til Android 8.0 Oreo. Ifølge Google skulle det blive hurtigere og nemmere for mobilproducenterne, at få opdateringen hurtigere ud til deres forskellige modeller med Android 8.0 Oreo. Da Oreo angiveligt skulle løse (noget) af den langsomme proces, som det er, at få en ny Android-version rullet ud.

Læs også:
HTC U11 på vej i Solar Red
HTC bekræfter rygter om U11 softwareopdatering

Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
OnePlus vil ikke matche Google og Samsung på opdateringer

Når det kommer til Android-opdateringer, vil OnePlus ikke matche de 7 år, som Samsung og Google nu lover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram