HTC bekræfter rygter om nye features i U11 softwareopdatering

2

HTC kommenterer på rygter om en kommende opdatering til HTC U11. Ejerne kan glæde sig til nye features.

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)
HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

Der har været en del rygter omkring en kommende opdatering til HTC U11. Rygterne har blandt andet svirret om, at den ville komme med Bluetooth 5.0 understøttelse og 1080p Full HD videooptagelse i 60 fps.

HTC U 11 – alt om den nye topmodel

Nu er HTC klar med en melding omkring den kommende opdatering.

HTC oplyser kort og godt, at rygterne reelt set ikke er forkerte. Hverken omkring Bluetooth 5.0 eller 1080p Full HD videooptagelse i 60 fps.

TEST: HTC U11 – HTC’s bedste smartphone, nogensinde

HTC forklarer, at der er en officiel softwareopdatering på vej til HTC U11. Og ja, den indeholder understøttelse af 1080p Full HD videooptagelse i 60 fps. Opdateringen ventes at blive frigivet i løbet af tredje kvartal 2017. Når brugere har installeret opdateringen på deres enhed, vil de kunne vælge mellem 30 fps og 60 fps, hvis de har valgt Full HD video.

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)
HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

Omkring det med Bluetooth 5.0 lyder forklaringen, at det reelt set heller ikke er forkert. Men HTC U11 har allerede på nuværende tidspunkt hardwaren til, at understøtte Bluetooth 5.0. Dog understøtter Android Nougat ikke Bluetooth 5.0, der kræves Android O.

Så HTC U11 har reelt set været klar til Bluetooth 5.0 fra dag ét. Mens det er Android-styresystemet, som endnu ikke er klar. Dermed understøttes Bluetooth 5.0 når Android O-opdateringen er klar til HTC U11. Det oplyser HTC i en pressemeddelelsen.

Hvornår Android O frigives til offentligheden er uvist, men de seneste rygter tyder på, at den er klar 21. august 2017. Det er dog i første omgang kun til de første Google Pixel og Nexus telefoner.

Android O navnet afsløres – og opdateringen frigives 21. august

Du kan købe HTC U11 hos flere forhandlere. Den vejledende pris er 5.790 kroner uden abonnement. De dagsaktuelle priser kan ses på %%%% Pricerunner.dk.

Mere til historien

HTC meldte i sidste uge ud, at HTC U11 nu også er klar i en ny farvevariant – nemlig farven Solar Red.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer