Denne uges mobilnyheder

UGE 33: Nokia er stærkt på vej tilbage på mobilmarkedet. Nu er det første flagskib præsenteret. Rygterne om iPhones svirrer fortsat. Se ugens nyhedsoverblik.

Ugens nyhederNokia er tilbage på førstepladsen. Ja, i første omgang drejer det sig ikke om, at de er verdens største mobilproducent. Men blot det er den mest læste nyhed på MereMobil.dk i den seneste uge.

HMD Global havde inviteret 200 journalister til London for at overvære præsentationen af det første Nokia-flagskib i den nye æra. Navnet er Nokia 8 og på specifikationer og pris ser den interessant ud.

Nokia 8 går all-in i mobilkampen – topspecs til god pris

Men om det er nok til, at “Nokia er tilbage” må tiden vise. I første omgang handler det om, at telefonen kommer på markedet og bliver solgt i en masse eksemplarer. Vi følger spændt med. Prissætningen er skarp og specifikationerne i top, men er det nok til en gentagelse af ”Nokia connecting people” igen?

Nokia 8 – pris og tilgængelighed i Danmark

Huawei har også indkaldt til et stort pressemøde i München, hvor det ventes de vil afsløre Mate 10. Eventen finder sted mandag den 16. oktober 2017.

 – Huawei Mate 10 – invitationerne sendt ud

Netflix har meldt ud, at tjenesten bliver dyrere for en række af deres abonnementer. Det drejer sig om en prisstigning på abonnementer med HD og 4K.

 – Netflix abonnementer stiger – for nogen

Derudover går der nærmest heller ikke en dag, hvor der ikke er nye rygter om den næste iPhone. Mens også rygterne er begyndt at svirre om den kommende Xperia-telefon fra Sony.

Læs mere om det og de øvrige nyheder fra ugen der er gået.

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 33

  1. Nokia 8 går all-in i mobilkampen – topspecs til god pris
  2. DAB+ er håbløst! Streaming radio er håbløst!
  3. Teleselskaber: Vi er vilde med Nokia 8
  4. Nokia 8 – pris og tilgængelighed i Danmark
  5. Android O navnet afsløres – og opdateringen frigives 21. august
  6. iPhone 8 fanget på live video
  7. Tving iPhone 7 og iPhone 7 Plus til at genstarte
  8. iPhone 7S bliver lidt større end iPhone 7
  9. HTC bekræfter rygter om nye features i U11 softwareopdatering
  10. Nokia 8 jagter OnePlus 5 – hvilken vil du købe?

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram