iPhone 7S bliver lidt større end iPhone 7

RYGTE: Hvis du udskifter din nuværende iPhone 7 med den kommende iPhone 7S, så skal måske du også på jagt efter et nyt etui.

Mål på den nye iPhone 7S (Grafik: GIGA.DE)

En pakke er netop dumpet ned i dine hænder. Og med julelys i øjnene flår du pakken op. En spritny iPhone 7S. Desværre må din iPhone 7 gå et nyt liv i møde, men dens etui for lov til at leve videre på din nye iPhone 7S. Men der er et problem. For uanset hvor meget du masser og masser så kan den nyeste iPhone ikke være i etuiet.

 – WEB-TV: Tving iPhone 7 og iPhone 7 Plus til at genstarte

Ovennævnte situation kan blive en realitet når iPhone 7S debuterer. Det rapporterer hjemmesiden Pocketnow, der henviser til nye tegninger, som angiveligt giver dimensionerne på iPhone 7S. Ifølge skitserne bliver iPhone 7S 0,13 mm større i bredden. Også telefonens højde vokser. Her er der tale om 0,13 mm mere højde.

Telefoner bliver også en smule tykkere. Den vokser nemlig med 0,11 mm. Til gengæld bliver kamerabumpet mindre. Det er uvist om også storebror iPhone 7S Plus er i voksealderen.

 – iPhone vil i 2017 blive i glas

Nyt etui?

Hvis rygterne taler sandt, så vil det ikke være første gang, at Apple ændrer lidt på S-modelens dimensioner. Da Apple introducerede iPhone 6S i 2015 var den lidt større end forgængeren. Alligevel passede flere af de eksisterende etuier. Der var dog enkelte etuier som udelukkende henvendt til iPhone 6 Det skrev Macworld. Noget tyder dog på, at visse iPhone 7-etuier også vil passe til den kommende telefon. 

Mere til historien

Tilbage i 2009 lancerede Apple den første iPhone model i en S-udgave. Den gang var der tale om iPhone 3GS, som havde nøjagtig samme størrelse som sin forgænger.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram