iPhone 7S bliver lidt større end iPhone 7

RYGTE: Hvis du udskifter din nuværende iPhone 7 med den kommende iPhone 7S, så skal måske du også på jagt efter et nyt etui.

Mål på den nye iPhone 7S (Grafik: GIGA.DE)

En pakke er netop dumpet ned i dine hænder. Og med julelys i øjnene flår du pakken op. En spritny iPhone 7S. Desværre må din iPhone 7 gå et nyt liv i møde, men dens etui for lov til at leve videre på din nye iPhone 7S. Men der er et problem. For uanset hvor meget du masser og masser så kan den nyeste iPhone ikke være i etuiet.

 - WEB-TV: Tving iPhone 7 og iPhone 7 Plus til at genstarte

Ovennævnte situation kan blive en realitet når iPhone 7S debuterer. Det rapporterer hjemmesiden Pocketnow, der henviser til nye tegninger, som angiveligt giver dimensionerne på iPhone 7S. Ifølge skitserne bliver iPhone 7S 0,13 mm større i bredden. Også telefonens højde vokser. Her er der tale om 0,13 mm mere højde.

Telefoner bliver også en smule tykkere. Den vokser nemlig med 0,11 mm. Til gengæld bliver kamerabumpet mindre. Det er uvist om også storebror iPhone 7S Plus er i voksealderen.

 - iPhone vil i 2017 blive i glas

Nyt etui?

Hvis rygterne taler sandt, så vil det ikke være første gang, at Apple ændrer lidt på S-modelens dimensioner. Da Apple introducerede iPhone 6S i 2015 var den lidt større end forgængeren. Alligevel passede flere af de eksisterende etuier. Der var dog enkelte etuier som udelukkende henvendt til iPhone 6 Det skrev Macworld. Noget tyder dog på, at visse iPhone 7-etuier også vil passe til den kommende telefon. 

Mere til historien

Tilbage i 2009 lancerede Apple den første iPhone model i en S-udgave. Den gang var der tale om iPhone 3GS, som havde nøjagtig samme størrelse som sin forgænger.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram