iPhone 7S bliver lidt større end iPhone 7

3

RYGTE: Hvis du udskifter din nuværende iPhone 7 med den kommende iPhone 7S, så skal måske du også på jagt efter et nyt etui.

Mål på den nye iPhone 7S (Grafik: GIGA.DE)

En pakke er netop dumpet ned i dine hænder. Og med julelys i øjnene flår du pakken op. En spritny iPhone 7S. Desværre må din iPhone 7 gå et nyt liv i møde, men dens etui for lov til at leve videre på din nye iPhone 7S. Men der er et problem. For uanset hvor meget du masser og masser så kan den nyeste iPhone ikke være i etuiet.

 – WEB-TV: Tving iPhone 7 og iPhone 7 Plus til at genstarte

Ovennævnte situation kan blive en realitet når iPhone 7S debuterer. Det rapporterer hjemmesiden Pocketnow, der henviser til nye tegninger, som angiveligt giver dimensionerne på iPhone 7S. Ifølge skitserne bliver iPhone 7S 0,13 mm større i bredden. Også telefonens højde vokser. Her er der tale om 0,13 mm mere højde.

Telefoner bliver også en smule tykkere. Den vokser nemlig med 0,11 mm. Til gengæld bliver kamerabumpet mindre. Det er uvist om også storebror iPhone 7S Plus er i voksealderen.

 – iPhone vil i 2017 blive i glas

Nyt etui?

Hvis rygterne taler sandt, så vil det ikke være første gang, at Apple ændrer lidt på S-modelens dimensioner. Da Apple introducerede iPhone 6S i 2015 var den lidt større end forgængeren. Alligevel passede flere af de eksisterende etuier. Der var dog enkelte etuier som udelukkende henvendt til iPhone 6 Det skrev Macworld. Noget tyder dog på, at visse iPhone 7-etuier også vil passe til den kommende telefon. 

Mere til historien

Tilbage i 2009 lancerede Apple den første iPhone model i en S-udgave. Den gang var der tale om iPhone 3GS, som havde nøjagtig samme størrelse som sin forgænger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer