Rekord-regnskab fra Samsung

Samsungs regnskabs er yderst positivt. Holder forventningerne til Apples regnskab, så slår Samsung dem på driftsresultat for anden gang i historien.

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har netop frigivet kvartalsregnskabet for andet kvartal 2017 og det afslører et rekord-regnskab. Teknologi-giganten har genereret et driftsresultat på 12.7 milliarder dollars og 9.7 milliarder dollars i nettoresultat – hvilket er det højeste i selskabets historie. Det skriver Android Authority.

Dermed er Samsung altså på vej til, at slå Apple på driftsresultatet for anden gang i historien. Det forventes nemlig, at Apple ”kun” genererer 10.6 milliarder dollars i samme periode. Apple har tradition for, at deres salg falder op mod lanceringen af en ny iPhone-serie. Og det forventes, at de inden for de kommende uger/måneder afslører iPhone 8.

 – Er dette den endelige iPhone 8?

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Tidligere har det særligt været mobilafdelingen hos Samsung, der har båret frugt i regnskabet. Men denne gang er det deres komponentproduktion, som bærer en del af “skylden” for det flotte resultat. Det er særligt efterspørgslen på Samsungs DRAM- og NAND-hukommelseschips, som har medført højere priser. Dette ventes også at fortsætte i årets tredje kvartal.

Mobilafdelingen har genereret 3.7 milliarder dollars i driftsresultat, hvilket særligt skyldes topmodellerne Galaxy S8 og Galaxy S8+. Salget af dette års topmodeller har været omkring 15 procent højere end tilfældet var af Galaxy S7’erne sidste år.

 – Samsung Galaxy S8’erne sælger som varmt brød

Indtjeningen i mobilafdelingen forventes også at falde i årets tredje kvartal grundet marketingudgifterne for lanceringen af Galaxy Note 8. Denne forventes, at blive afsløret for offentligheden ved en Unpacked-event onsdag den 23. august 2017. Eventen finder sted i New York City.

 – Samsung inviterer til Galaxy Note 8 Unpacked-event

Mere til historien

Trods Samsungs store problemer med hele Galaxy Note 7-katastrofen i 2016, så blev deres regnskab ganske flot for hele året.

Læs også:
Er det Samsung Galaxy Note 8?

Salget af iPhone falder

Apple er udfordret af manglende kunstig intelligens i produkterne og presses af Samsung.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram