Rekord-regnskab fra Samsung

Samsungs regnskabs er yderst positivt. Holder forventningerne til Apples regnskab, så slår Samsung dem på driftsresultat for anden gang i historien.

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har netop frigivet kvartalsregnskabet for andet kvartal 2017 og det afslører et rekord-regnskab. Teknologi-giganten har genereret et driftsresultat på 12.7 milliarder dollars og 9.7 milliarder dollars i nettoresultat – hvilket er det højeste i selskabets historie. Det skriver Android Authority.

Dermed er Samsung altså på vej til, at slå Apple på driftsresultatet for anden gang i historien. Det forventes nemlig, at Apple ”kun” genererer 10.6 milliarder dollars i samme periode. Apple har tradition for, at deres salg falder op mod lanceringen af en ny iPhone-serie. Og det forventes, at de inden for de kommende uger/måneder afslører iPhone 8.

 - Er dette den endelige iPhone 8?

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Tidligere har det særligt været mobilafdelingen hos Samsung, der har båret frugt i regnskabet. Men denne gang er det deres komponentproduktion, som bærer en del af "skylden" for det flotte resultat. Det er særligt efterspørgslen på Samsungs DRAM- og NAND-hukommelseschips, som har medført højere priser. Dette ventes også at fortsætte i årets tredje kvartal.

Mobilafdelingen har genereret 3.7 milliarder dollars i driftsresultat, hvilket særligt skyldes topmodellerne Galaxy S8 og Galaxy S8+. Salget af dette års topmodeller har været omkring 15 procent højere end tilfældet var af Galaxy S7’erne sidste år.

 - Samsung Galaxy S8'erne sælger som varmt brød

Indtjeningen i mobilafdelingen forventes også at falde i årets tredje kvartal grundet marketingudgifterne for lanceringen af Galaxy Note 8. Denne forventes, at blive afsløret for offentligheden ved en Unpacked-event onsdag den 23. august 2017. Eventen finder sted i New York City.

 - Samsung inviterer til Galaxy Note 8 Unpacked-event

Mere til historien

Trods Samsungs store problemer med hele Galaxy Note 7-katastrofen i 2016, så blev deres regnskab ganske flot for hele året.

Læs også:
- Er det Samsung Galaxy Note 8?

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram