Denne uges mobilnyheder – uge 7

UGE 7: Testen af HTC U Ultra er i gang. Nokia 3310 relanceres. Bliv klogere på sagen hvor 3 afpresses af kriminelle. Få ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederDer er ingen tvivl om, at det er teleselskabet 3 der har stået for ugens absolut største nyhed denne uge. 3 afpresses af kriminelle for et ukendt millionbeløb. Sagen går kort og godt ud på, at oplysninger om 3.600 kunder er kommet i hænderne på kriminelle. Hvilket altså er derfor, at kriminelle afpresser teleselskabet 3.

Ekspert: Måske er 3-hacket en test – risiko for insider-job

Er du kunde hos 3, så kan du hurtigt og nemt undersøge om du er en af de berørte kunder. Desuden gælder det kun ”rene” 3-kunder og altså ikke kunder hos Oister og Zenji.

Hackersag hos 3: Tjek om dine oplysninger er hacket

HTC har sendt deres seneste telefon ud til test. MereMobil.dk er også godt i gang med, at se telefonen efter i sømmene. Mens du venter på den endelige anmeldelse, der frigives i kommende uge, så kan du underholde dig selv med vores web-tv indslag med ”de første indtryk”.

WEB-TV: HTC U Ultra – de første indtryk

Ugen har også budt på nyheden om, at Telia stopper med salg af taletidskort. Dette gjorde konkurrenten Telenor sidste år på nogenlunde samme tidspunkt.

Derudover kan du blive klogere på ”Dankort på mobilen”. Hvordan vil det fungerer og hvad betyder det for andre apps?

BAGGRUND: Dankort på mobilen – sådan fungerer det

Du har i denne uge også kunne læse vores store ”guide” med hele 10 tips til Huawei Mate 9 Pro.

10 tips til Huawei Mate 9 Pro

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 7

  1. Hackersag hos 3: Tjek om dine oplysninger er hacket
  2. Dankort på mobilen – sådan fungerer det
  3. WEB-TV: De første indtryk af HTC U Ultra
  4. Nokia 3310 re-lanceres ved MWC
  5. Dansk Supermarked: Vi har ikke valgt side
  6. Huawei afslører detaljer om Huawei P10
  7. Ekspert: Måske er 3-hacket en test – risiko for insider-job
  8. BAGGRUND: Hvad er VoLTE – Voice over LTE?
  9. TEST: Danfoss Link test – er app-styret smartvarme smart?
  10. Telia lokker med gratis services for evigt undtagen Spotify

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram