Huawei afslører detaljer om Huawei P10

2

Huawei har afsløret flere ting, og bekræftet, at Huawei P10 kommer. Se deres tweets her.

Huawei har tidligere meldt ud, at de til dette års Mobile World Congress har en ny topmodel med i ærmet. Det har rygtes længe, at der var tale om Huawei P10.

 – Nu kan du opdatere Huawei P9 til Android 7.0 Nougat

Og Huawei har nu stort set bekræftet, at der altså er tale om Huawei P10 til Mobile World Congress 2017. De tweeter i hvert fald, at ”The #HuaweiP10 is coming!” på Twitter.

De teaser altså for, at den kommer i forskellige farver. Ud fra den lille teaser på Twitter så kommer den i farverne grøn, blå og guld.

Men som om det ikke var nok, så har Huawei også selv offentliggjort en række videoer.

 – 10 tips til Huawei Mate 9 Pro

Modeugen i New York kan også bruges, som ”påfund” for at sende små teasere ud for en snartlig lancering. Her har Huawei nemlig uploadet et billede med ”blåt tøj”, samt teksten ”The #HuaweiP10 is coming!”.

Og mandag den 13. februar 2017 var meldingen fra Huawei på Twitter altså nærmest direkte. Kort og godt – Barcelona 26. februar ”The #HuaweiP10 is coming!”.

Huawei har fået godt fat i mobilkøberne og 2017 kan altså blive året, hvor de ender i lommerne på endnu flere mobilkøbere i både ind- og udland. Forventningerne til Huawei P10 er i hvert fald store.

Det ventes også, at Huawei vil offentliggøre andre P10-modeller. En Huawei P10 Plus er blandt andet nævnt og denne kan måske tage luften fra Galaxy S8 – på specifikationerne.

 – Huawei P10 Plus kan tage luften ud af Galaxy S8

Foruden Huawei P10 så ventes det også, at Huawei vil offentliggøre Huawei Watch 2 til Mobile World Congress 2017.

Mere til historien

Huawei har pt. rigtig fin succes med Huawei Mate 9 Pro herhjemme og netop haft en “stille lancering” af Mate 9 på det danske marked. Telefonen blev ikke lanceret på det danske marked i første omgang, da Huawei Danmark valgte at satse på Mate 9 Pro. Men efterspørgslen har gjort, at Mate 9 alligevel er kommet i sortiment hos blandt andet ProShop.dk og teleselskabet 3.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer