Huawei P10 Plus kan tage luften ud af Galaxy S8

Følger Huawei P10 Plus i fodsporene fra tidligere produkter, kan det tage luften ud af Samsungs vigtige Galaxy S8-lancering.

Huawei P10 Plus priser

Lækkede priser fra Kina på Huawei P10 og P10 Plus

Indtil videre er Samsung Galaxy S8 en hemmelighed. Telefonen bliver præsenteret her i foråret, men ikke ved Mobile World Congress i slutningen af denne måned, sådan som det tidligere har været nævnt.

På verdensmarkedet er Huawei nummer tre med 9,3 procents markedsandel (IDC, Q3 2016). Afstanden til Apple på tredjepladsen er kun 3,2 procent, så det er inden for sandsynlig rækkevidde, at Huawei og Apple i løbet af i år kan bytte plads.

Huawei er afhængig af et godt produkt, der kan konkurrere med Samsung Galaxy S8-telefonerne. Huawei P10 og P10 Plus kan meget vel blive soldaterne, der skal gøre arbejdet.

–  Er dette officielle Galaxy S8-fotos?

Buet skærm

Huawei P10 og P10 Plus har forventeligt skærmstørrelser på 5,5 tommer med 1.440 x 2.560 pixels opløsning samt Kirin 965 chipset, Leica branded dual-kamera, fingeraftrykslæser og en hel del RAM.

Skærmstørrelse og opløsning er den samme som på Huawei Mate 9 Pro der siden salgsstarten i december 2016 har fået ros fra alle kanter.

Anmeldelse: Så god er Mate 9 Pro

P10 Plus vil ifølge rygterne have 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, men der vil også kunne fås en model med 4 GB RAM og 64 GB hukommelse.

Huawei P10 kommer i udgaver med 32, 64 og 128 GB hukommelse. RAM-mængden er 4 GB med undtagelse af 128 GB-modellen der vil få 6 GB RAM.

Hovedforskellen mellem P10 og P10 Plus er skærmen, skriver Androidguys.com. Plus-modellen vil have buet skærm, sådan som det kendes fra Samsungs Edge-serie og Mate 9 Pro.

Huawei P10 lækket før tid

Kan P10 Plus slå S8’erne?

Med en lancering før Samsung vil køberne få længere tid til at overveje om nykøbet skal sendes i retning af Huawei eller Samsung. Og i en hurtig branche er lange overvejelser ikke altid en god ting.

Hvis Huawei har skruet en P10 Plus sammen, der minder om design og ydelse på Mate 9 Pro, kan de nå rigtigt langt i år. Samsung kan sagtens risikere at blive presset på opmærksomheden, og en god foromtale og førstehåndsindtryk kan i hvert fald være med til at kaste grus i Samsung-maskinen.

Der er alle mulige grunde til, at vælge en Samsung over en Huawei telefon – og omvendt, men det må ikke fornægtes, at Huawei på de seneste modeller har modtaget rigtig god kritik fra anmeldere, indkøbere og slutbrugere.

Se anmeldelsen af Mate 9 Pro

Mere til historien

På Android platformen er det Samsung og Huawei der konkurrerer. Producenter som HTC og Sony laver stadig gode telefoner, men deres markedsandele er lige nu så ringe, at det ikke er sandsynligt de når ind i top fem dette år.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram