Kunder hos Oister og Zenji er ikke hacket

KORT NYT: Kunder hos Oister eller Zenji er ikke berørt at det hack teleselskabet 3 har været udsat for.

Oister, sommer 2016 (Foto: Oister)

Kunder hos Oister og Zenji er ikke berørt af hackersagen (Foto: Oister)

Teleselskabet 3 er netop kommet i vælten efter nyheden om, at de har været udsat for afpresning fra kriminelle, som er i besiddelse af kundeoplysninger på omkring 3.600 kundenumre. Er du kunde hos et af selskabets lavprisselskaber, Oister og Zenji, kan du ånde lettet op.

 - 3 er hacket - kriminelle afpresser for millionbeløb

3 oplyser til MereMobil.dk, at der kun er tale om ”rene” 3-kunder. Dermed skal kunder hos søsterselskaberne Oister og Zenji ikke bekymre sig.

Der er endnu ikke overblik over, hvordan oplysningerne på de cirka 3.600 kunder er havnet i hænderne på uvedkommende. Selskabet vil ikke bidrage til spekulation, og afventer efterforskningen fra politiet.

Ifølge de informationer 3 aktuelt har omkring lækket, så er de kriminelle i besiddelse af blandt andet navn, adresse, CPR-nummer m.v. på de 3.600 kunder. Der skulle ikke være lækket bankoplysninger eller pinkoder på nogle af teleselskabets kunder.

- Sådan tjekker du om dine oplysninger hos 3 er hacket

MereMobil.dk følger sagen løbende.

Mere til historien

Vi skal ikke længere tilbage end til nytårsaften, hvor YouSee blev hacket. Dette betød blandt andet, at omkring 1,2 mio. husstande (YouSee-kunder) fik sort skærm nytårsaften og blandt andet gik glip af Dronnings nytårstale.

Læs også:
- Anonym tekniker: Derfor gik YouSee i sort

3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Mere data brugt på Roskilde Festival end nogensinde før

Teleselskabet 3 brugte endnu engang Roskilde Festival til at teste udstyr, som senere kan komme alle danskere til gode.

(mere…)
Er du bange for et angreb mod dine data?

Hvor bekymret er du for at miste data ved et angreb fra IT-kriminelle?

(mere…)
Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

(mere…)
Danskerne sjusker med password - særligt de unge

Cybersikkerhed er vigtigt, men de færreste efterlever dette. En ny undersøgelse viser, at cirka hver anden dansker genbruger passwords på tværs af tjenester.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram