Nokia 3310 re-lanceres ved MWC

RYGTE: Nokia 3310 bliver re-lanceret ved Mobile World Congress i slutningen af februar, lyder det fra de seneste rygter.

Nokia 3310

Nokia 3310

Nokia er så småt begyndt at producere smartphones igen, men kun på licens købt af finske HMD Global. Nokia 6 salget er allerede startet, og der går rygter om flere. Men nu kommer der også helt andre toner ind i rygtesnakken.

– Interessen enorm for Nokia 6

Den pålidelige lækker EVBlass, kendt som @EvLeaks siger nemlig, at Nokia 3310 vil blive re-lanceret til Mobile World Congress, som en troværdig følgesvend der ikke løber tør for batteri og godt kan tåle at blive tabt af og til. Det lyder i hvert fald til at være opskriften, da det netop var kendetegnene for Nokia 3310.

– Nokia lover flere annonceringer den 26. februar

Nokia 3310

Nokia 3310

Der er ikke nogle informationer om, at der skal være ændringer til 3310, så det må formodes at den stadig kun kan have fire spil og 10 påmindelser i hukommelsen. Prisen skulle være på 59 euro – altså godt 450 kroner uden moms og afgifter.

Mere Android fra Nokia

Ifølge rygterne vil HMD Global også lancere Android smartphones. Nokia 6 er en naturlig deltager, måske endda i europæisk version, men også en Nokia 5 og 3 tales der om.

Nokia 5 vil ligesom 6’eren have Snapdragon 430 system-on-chip, men kun en 5,2 tommer skærm med 720p opløsning og 2 GB RAM. Kameraet skulle efter sigende blive 12 megapixels. Prisen omtales til omkring 200 euro hvilken direkte beregnet er 1500 kroner (uden moms og afgifter), hvilket formentlig er en god rettesnor, når vi ser på resten af markedet.

Nokia bruger aldrig tallet 4, da det bringer uheld i Kina, så næste skridt ned er derfor Nokia 3. Der er ikke informationer om dens specifikationer, men prisen skulle få endnu et hak ned, til € 150, altså cirka 1125 danske kroner (uden moms og afgifter).

Mere til historien

MereMobil.dk dækker naturligvis MWC 2017 – også HDM/Nokias event.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram