Nokia 3310 re-lanceres ved MWC

RYGTE: Nokia 3310 bliver re-lanceret ved Mobile World Congress i slutningen af februar, lyder det fra de seneste rygter.

Nokia 3310

Nokia 3310

Nokia er så småt begyndt at producere smartphones igen, men kun på licens købt af finske HMD Global. Nokia 6 salget er allerede startet, og der går rygter om flere. Men nu kommer der også helt andre toner ind i rygtesnakken.

Interessen enorm for Nokia 6

Den pålidelige lækker EVBlass, kendt som @EvLeaks siger nemlig, at Nokia 3310 vil blive re-lanceret til Mobile World Congress, som en troværdig følgesvend der ikke løber tør for batteri og godt kan tåle at blive tabt af og til. Det lyder i hvert fald til at være opskriften, da det netop var kendetegnene for Nokia 3310.

Nokia lover flere annonceringer den 26. februar

Nokia 3310

Nokia 3310

Der er ikke nogle informationer om, at der skal være ændringer til 3310, så det må formodes at den stadig kun kan have fire spil og 10 påmindelser i hukommelsen. Prisen skulle være på 59 euro - altså godt 450 kroner uden moms og afgifter.

Mere Android fra Nokia

Ifølge rygterne vil HMD Global også lancere Android smartphones. Nokia 6 er en naturlig deltager, måske endda i europæisk version, men også en Nokia 5 og 3 tales der om.

Nokia 5 vil ligesom 6'eren have Snapdragon 430 system-on-chip, men kun en 5,2 tommer skærm med 720p opløsning og 2 GB RAM. Kameraet skulle efter sigende blive 12 megapixels. Prisen omtales til omkring 200 euro hvilken direkte beregnet er 1500 kroner (uden moms og afgifter), hvilket formentlig er en god rettesnor, når vi ser på resten af markedet.

Nokia bruger aldrig tallet 4, da det bringer uheld i Kina, så næste skridt ned er derfor Nokia 3. Der er ikke informationer om dens specifikationer, men prisen skulle få endnu et hak ned, til € 150, altså cirka 1125 danske kroner (uden moms og afgifter).

Mere til historien

MereMobil.dk dækker naturligvis MWC 2017 - også HDM/Nokias event.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram